Vanmoof fietsen dealers

VANMOOF is HET merk voor stijlvolle en simplistische stadsfietsen. Met behulp van een internationaal design team en een betrokken online community is het doel om wereldwijd baanbrekend te zijn met hun modellen. Zo hebben ze internationale prijzen gewonnen met hun designs. We built the perfect city bike from scratch, and took it to the world. Explore the new VanMoof collection and official accessories.


Zwarte VanMoof heren fiets met Bambooman set.

DURF is VANMOOF - dealer - Welkom bij DURF! Wij zijn er trots op dat wij VANMOOF - dealer zijn. Bij ons kun je terecht voor deze prachtige trendy fietsen. VanMoof , de stadsfiets die vooral internationaal een opmars maakt, heeft een flagshipstore geopend aan de Mauritskade in Amsterdam. Het vlaggenschip is een lichte open ruimte waar slechts . DURF (De Utrechtse Rijwiel Fabriek) is een Social Enterprise.


DURF ontzorgt bedrijven in assemblage en logistieke diensten. We zijn ervaren in de ontzorging van fietsfabrikanten.

Zo assembleert DURF fietsen voor VANMOOF die we ook rechtstreeks naar de klanten en dealers verzenden. Door ons duurzaam geassembleerd en rijklaar gemaakt volgens hoge kwaliteitscriteria. Geleverd via het internet, in onze showroom of afgeleverd aan uw deur door onze eigen . VanMoof is een jong Nederlands bedrijf met liefde voor fietsen.


Vanuit een designers oogpunt zijn de twee broers Carlier begonnen met een strak ontwerp. Maar naast design moet de fiets ook robuust zijn, voor dagelijks gebruik en zo min mogelijk onderdelen die kapot kunnen. Zo is de eerste fiets van VanMoof ontstaan . Doordat de techniek is weggewerkt in het frame, heeft de fiets de bekende cleane VanMoof look. Strakke buizen en geen rondslingerende kabels. Link merk terVan Moof.


Blijf op de hoogte van het laatste fiets nieuws met onze nieuwsbrief. Meld je aan voor onze nieuwsbrief . Het Nederlandse stadsfietsenmerk VanMoof heeft sinds donderdag een flagshipstore in New York, de tweede na Amsterdam. In Osaka, Taipei en Singapore volgen binnenkort ook winkels.


Dat maakte de onderneming donderdag bekend. De winkels zijn een direct uitvloeisel van de strategiewijziging die . Vriendlief rijdt inmiddels op een VANMOOF , een fietsmerk dat je overal in Amsterdam tegenkomt.

Wat overigens niet zo gek is, want dit is ook de plek waar hun kantoor is gevestigd. VANMOOF maakte echte stadsfietsen die er straks en urban uitzien. Totaal anders dan wat we van andere merken gewend zijn en hun slogan . VANMOOF opent op april een flagshipstore aan de Mauritskade in Amsterdam. Binnen de vernieuwde winkelformule wordt de collectie op een moderne manier in een ruimtelijke en lichte omgeving gepresenteerd.


Naast Amsterdam opent VANMOOF binnenkort ook in Osaka, Taipei en . Verkooppunten van Moof vind je in vele steden, maar hier vind je de verkooppunten van Moof op een pagina bij elkaar. Handig bij het winkelen in de winkelstraten. All you need for a daily commute!


The T-Series is a brand new concept in the VANMOOF portfolio: a functional and innovative bike designed for densely populated cityscapes. Imagine having all benefits that a regular VANMOOF has to offer, combined with the practical advantage of a compact version of the striking . Hans Struijk biedt een uitgebreid aanbod aan fietsen , fietsaccessoires, - onderdelen en -kleding. Wij hebben ruime ervaring en een ruime voorraad van topmerken als CamelBak, Ortlieb, Evoc en Chrome Industries. De allerlaatste VanMoofs Noir.


Gelimiteerd gemaakte zwarte VanMoof fietsen , bij VanMoof zelf en vrijwel alle dealers uitverkocht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea