Chaletbouw casco

Binnenkort ook bij ons tiny house verkrijgbaar binnenkort bij ons tiny house. Wilt u een speciaal op maat gemaakt casco chalet aanschaffen? Deze chaletbouwer is al vele jaren gevestigd in het centraal gelegen Putten.


In de productiehal worden de werkzaamheden op ambachtelijke wijze uitgevoerd. Speciaal voor de handige .

Een aantal jaren geleden was het zo dat de arbeidskrachten voordeliger waren dan het materiaal wat er werd gebruikt voor een bouwproject. Deze periode ligt ver achter ons, nu gaat een fors deel van de aanschaf van een tweede woning op . U wilt een kwalitatief hoogwaardig chalet kopen? Laat u rechtstreeks door de fabrikant adviseren.


Genieten van uw vrije tijd precies zoals u dat wilt. Maat bouwt vakantie-chalets in een eigen werkplaats. Bekijk de modellen op de website.

Wat zijn de kosten van een chalet laten bouwen? Onze medewerkers zijn ervaren als chalet bouwer in Nederland. Al bijna jaar een begrip in chaletbouw op maat. Voor het casco en de constructie geldt een garantietermijn van (vijf) jaar.


Onze recreatiewoningen worden gebouwd alsof we er zelf in gaan wonen. Een casco mantelzorgwoning, ideaal als u zelf de badkamer en keuken wilt doen. Dit chalet is uitgevoerd met duurzame materialen en heeft een zeer hoogwaardig afwerkingsniveau. Modelchalet Ontario (enkel chalet ) geplaatst in de bosrijke omgeving van Vorden en voorzien van een midden indeling.


Het grootste aanbod chalets in Europa! Chalets die staan als een huis. Een showterrein van maar liefst 20. Een houten chalet heeft nogal veel andere benamingen zoals een recreatiewoning, vakantiewoning, vakantiehuisje, luxe tuinhuis, etc. Iedere houten chalets op onze site kunnen wij voor u bouwen zoals u het wenst.


De afmetingen, materialen, keuze in ramen, deuren, isolatie, dakvormen en dakbedekkingen kunnen wij . De startpagina voor chaletbouwer en toeleverancier en iedereen die bezig is met de aanschaf van een nieuw chalet.

Wij denken graag met u mee! Voor doe-het-zelvers hebben we een casco aanbieding waarbij u zelf het chalet kan afbouwen. Wij leveren een casco incl. Ramen en beglazing voor € 15.


Campinghouders en parkbeheerders opgelet! Wij bouwen en ontwerpen alle soorten chalets en stacaravans. Houten chalets met een houtdikte van 44mm, 68mm en 88mm.


Deze chalets zijn ook te gebruiken als vakantiewoning of als woon blokhut! Wij bieden u de mogelijkheid om uw nieuwe “chalethuis” geheel naar eigen wens te ontwerpen. Uw vrije tijd is een kostbaar bezit.


Als u lekker een weekendje weg bent, wilt u niets aan woongenot.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea