Marie heinekenplein 33

Marie Heinekenplein spot. Er zit niets anders op dan zelf een kijkje te gaan nemen bij dit nieuwe restaurant. Nu geopend in hartje Pijp, Amsterdams gezelligste tuin van huis! AANVULLENDE CONTACTGEGEVENS.


Open in hartje Pijp, Amsterdams.

De kaart ziet er uitnodigend uit en voor ieder wat wils. Ecole We had the pleasure to dine here for lunch on their very first day open. They only had a menu in Dutch. But our waiter kindly and patiently translated everything for us and made some recommendations. Op het Heinekenplein heeft ook Cafe Vrienden een gouden plek in handen.


De Tulp Amsterdam zorgt ervoor dat je voor je tropische cravings het vliegtuig niet meer in hoeft en alleen maar op je fiets hoeft te springen. Afgelopen weekend gingen de deuren van deze jungle officieel open na een . De Tulp heeft zijn naam te danken aan het bekende glaasje waar jenever uit wordt gedronken.

De veranda van De Tulp in Amsterdam heeft een kleurrijke Caribische look en de jungle van planten in het interieur geeft gasten . De aanvraag kan gedurende twee weken na de publicatiedatum ingezien worden tijdens de openingstijden van het loket van stadsdeel Zuid. Speciaal voor de buurtbewoners organiseren ze op zondagmiddag een programma voor kinderen met onder andere dj-les, kinderbingo en een poging het wereldrecord schommelen te verbeteren. Geen strandweer dit weekend? Met De Tulp is een goede stap gezet naar meer sfeer aan het plein achter de Heinekenbrouwerij in Amsterdam. Bedrijven die u kunnen interesseren.


Bel Klik hier om hun telefoonnummer te zien. Bij restaurant Grandcafé Vrienden in Amsterdam eten? Toon telefoonnummer Naar de website Direct mailen. Kom lunchen of lekker borrelen bij de Tulp in de Pijp!


Welkom bij de Tulp, Amsterdams gezelligste tuin van huis! Hier is je lunch of diner net even anders. De betrokken overheidsinstantie is . Restaurant Ecole, Oude Pijp, Zui Amsterdam. Internationaal restaurant.


Lees ook ons artikel over:.

Deze vermelding verbeteren.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea