Hanex locaties

De pasjes zijn verkrijgbaar op de locatie uit een PIN-automaat. De standaard pas is €- met €- wastegoed erop. Deze pasjes kunnen ook opgewaardeerd worden in het PIN-automaat.


Ook bij de stofzuigers kun je met dit pasje . Staat je vraag er niet bij? Vul onderstaand contactformulier in en een van ons antwoord zo snel mogelijk.

Je mag ons natuurlijk ook schrijven! Voor rechtstreeks contact met. Hanex locaties klik je hier.


Het plaatsen van wasautomaten wordt door tankstationondernemers steeds vaker gezien als een interessante uitbreiding op het bestaande . Onze shell locaties zijn nu ook de zonnigste tussenstop! Wanneer je liter tankt kun je deze ENORME familiehanddoek voor slechts €1- kopen! Klik op een route om het actuele tijdrooster te bekijken.


Bij drie Shell- tankstations in Noord-Brabant is het sinds kort mogelijk om een wasje te draaien.

Rob van Herpen is gekozen tot nieuwe voorzitter van SWO de Splinter, de coöperatie van en voor zelfstandige tankstationondernemers. Het betreft een Argos-station aan de Rijksweg in de Brabantse plaats. De komende jaren wil de tosti-keten werken aan verdere uitbreiding van het aantal locaties, . Zij konden op de Carwash locaties nog een zak snoep kopen en zowel de zak snoep als de opbrengst hiervan gingen ook naar de Voedselbank. Hierdoor konden wij zowel Voedselbank Oss als Voedselbank Veghel ook nog blij maken met een cheque van € 50-.


Het was ook heel leuk om te merken . Esso de Wouwse Tol, Rijksweg Anr. Adverteerder: Advertainer. Wij denken graag met uw mee. Over de locatie , het formaat en de periode waarin u wenst te adverteren bijvoorbeeld. Onder de aandacht van de juiste doelgroep?


Alle aansturing richting de teamleiders gaat via GewoonDoen! Daarnaast begeleiding we doorlopend nieuwe locaties bij hun start. Zij konden op de carwash locaties nog een zak snoep kopen en zowel de zak snoep als de opbrengst hiervan gingen ook naar de Voedselbank. Alle klanten waren erg betrokken en .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea