Woood kast 3 deurs

De kast is gemaakt van massief grenen hout m. De deuren van de kast bestaan uit stroken en de uitsparing in het midden van de deuren dient als handvat. De kledingkast heeft een roede met daarboven een legplank over de breedte van deuren. Deze kast bestaan heeft lockerkast deuren met in het midden een handvat.


Onder de deuren bevinden zich laden.

Niets is zo fijn als een heerlijke, grote kast voor al je kleding en schoenen. Over het algemeen groeit je kledingcollectie mee met de grootte van je kast. Er is niets zo fijn dan een heerlijke grote kast voor al uw kleding en schoenen. Nu is het algemeen bekend dat de kledingcollectie vaak meegroeit met de grootte van de kast.


Woood connect kasten met laden een super mooi en flexibel houten kasten wand systeem, maak u kasten wand zo groot u wilt, diverse modellen in de winkel en voordelig geprijsd. Alle woood connect laden kasten modellen uit voorraad leverbaar. Bestel makkelijk en snel.

Bij ons slechts € 4200. Woood - deurs kledingkast dennis voor slechts € 499. Connect je kast , connect Woood ! In de deuren zijn verticale groeven gefreesd en uitsparingen die als handgrepen dienen.


Gratis verzending vanaf 20. Het 2- deursgedeelte van de kast is ingedeeld met een legplank over . Topservice, klanttevredenheid! Het Nederlandse merk Woood staat bekend om zijn stoere en eigentijdse meubels en woonaccessoires met massief hout zoals grenen en eiken.


Hou jij van een robuuste, moderne en strakke uitstraling? Woood kiest neutrale kleuren zoals grijs, wit en onbehandeld hout, waardoor de items . Bevat lig- en hanggedeeltes en is ideaal te gebruiken als kledingkast. Gemaakt van wit grenen voor een stijlvolle look. Deze stoere locker kast kunt u natuurlijk ook prima als een enkele kast gebruiken!


Met de CONNECT kasten kun je je eigen kastenwand bouwen! De meubelserie van Woood bestaat uit een ledikant, commode, kasten en wand accessoires.

Of u gaat voor stoer, lief of praktisch de meubels van Woood zijn allemaal uniek en maken van elke . Een praktisch en vooral mooi ontwerp voor in jouw interieur. Dit is een stoere basic kast met strakke sokkel en koof gecombineerd met strokendeuren met sleuven. De romp van de CONNECT kast is gemaakt van massief grenenhout.


Bovendien wordt de kledingkast van Woood geleverd met roede en legplank, zodat u zowel hang- als legkleding . Kast - deurs Dennis Staalgrijs Woood koopt u bij LiL.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea