Beste youngtimer 2018

Auteur: willeme, gepost. T in Linear uitvoering met automaat past het beste , maar een handgeschakelde 1. Als je een zakelijke auto rijdt en deze ook gebruikt voor je privé kilometers, dan dien je een bijtelling bij je inkomen voor belasting op te tellen. Er is echter nog een optie die niet bij iedereen bekend is: de youngtimer regeling.


Ze had er gelukkig wel over nagedacht, vooral toen ze laatst best wel even een tijdje ziek was geweest.

De auto en de bijtelling blijft menigeen bezighouden, omdat de belasting over de bijtelling behoorlijk kan oplopen. De voor ondernemers gunstige fiscale regeling voor youngtimers staat na jaren nog steeds als een huis. De handel in youngtimers twijfelt en volgt de kabinetsformatie met argusogen.


Zakelijke rijders grijpen ondertussen hun . Een youngtimer is een auto van tot jaar, daarna spreken we over een oldtimer, zeker als de auto ouder is dan jaar. Ook als u een youngtimer of oldtimer voor de zaak rijdt, is er een bijtelling bij uw loon en inkomen. Welkom op de site van Youngtimer Select.


Youngtimer Select is een bedrijf gespecialiseerd in het importeren, in en verkopen van bijzondere Mercedes en Bmw Youngtimers in zeer mooie roestvrije originele toestand met extreem lage km standen, ontstaan uit liefde en passie voor deze specifieke merken.

Door onze hoge kwaliteitseisen zijn de . Er is veel verwarring tussen de benaming oldtimer en youngtimer. Zowel het rijden van een klassieker als die van een youngtimer biedt fiscale voordelen. Voor dagelijks vervoer voldoen ze niet meer aan de huidige maatstaven t. Het reguliere tarief is voortaan altijd procent, ongeacht de . Daar staat tegenover: het risico op pech onderweg is ook groter. Deze is maar liefst , maar dan wél over de dagwaarde van de auto in plaats van de nieuwwaarde.


Beste mensen, Ik heb flink gezocht op de site van de belastingdienst, hen ook gebeld en op dit forum, maar kan vooralsnog het antwoord nergens vinden. Ik hoop dat hier iemand is, die mij kan helpen. Als een auto ouder is dan jaar, dan is het een youngtimer. U betaalt deze bijtelling niet over de nieuwprijs, maar over de dagwaarde. Auto Eminent is gespecialiseerd in youngtimers.


Een oud tweedehandsje als zakelijke auto? Dat klinkt niet erg aantrekkelijk. Daarom spreken we liever van “ youngtimers ”. Terecht, want door een youngtimer te rijden kun je als ondernemer. Als je met jouw zakelijke auto ook privéritten maakt, ontkom je niet aan bijtelling betalen. Daardoor betaal je een lager percentage!


De aparte -bijtellingsregeling voor youngtimers blijft van kracht.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea