Gemeentelijke ombudsman rotterdam

Welkom op de website van de gemeentelijke ombudsman van Rotterdam en omgeving. Hier kunt u terecht als u klachten heeft over de manier waarop u behandeld bent door de aangesloten gemeenten en gemeentelijke samenwerkingsverbanden. Wilt u weten welke dat zijn?


In een aantal aangesloten gemeenten in de regio Rotterdam houdt de ombudsman aparte inloopspreekuren. U vindt deze informatie op de website. Niet tevreden over de manier waarop de gemeente een klacht afhandelt?

Dan kunt u terecht bij de gemeentelijke ombudsman. Vastgesteld door, gemeenteraad. Bij de gemeentelijke ombudsman kunt u terecht met klachten over behandeling door gemeentelijke instanties. De ombudsman is onafhankelijk en heeft uitgebreide onderzoeksbevoegdheden.


Hij biedt u de garantie van een gedegen onderzoek en een steekhoudend oordeel. Iedereen die niet tevreden is over jeugdhulp of onderwijs in de gemeente kan hier terecht, in het bijzonder kinderen, jongeren, ouders en professionals. Gemeentelijke ombudsman stelt avondspreekuur in. De kinderombudsman is onafhankelijk, onpartijdig en behandelt klachten over jeugdhulp en onderwijs.


Het beschermen van de privacy van mensen die zorg of jeugdhulp krijgen van de gemeente Rotterdam schiet tekort.

Dat stelt de gemeentelijke ombudsman Anne Mieke Zwaneveld in het rapport Het hemd van het lijf. De Raad van de gemeente Rotterdam,. De eerste gemeentelijke kinderombudsman is een vrouw: Anne Mieke Zwaneveld komt sinds januari op voor de rechten van kinderen in Rotterdam. Ik hoop het zetje te kunnen geven dat soms nodig is om een proces weer vlot te trekken. Samenvatting, Onderzoek van de gemeentelijke ombudsman naar de bescherming van de persoonlijke levenssfeer van burgers die zich met een hulpvraag in het . Rotterdam is de eerste gemeente in Nederland die een eigen gemeentelijke Kinderombudsman heeft ingesteld.


De Rotterdamse gemeenteraad vindt het belangrijk dat er een gemeentelijke Kinderombudsman is, naast de . De gemeentelijke ombudsman doet onderzoek naar klachten van burgers en ondernemers over de gemeente Rotterdam en een aantal omliggende gemeenten. Daarnaast doet de ombudsman onderzoeken op eigen initiatief. Hij krijgt daarbij ondersteuning van medewerkers die samen het bureau vormen. Gepost in Clientenraad WI Rotterdam.


Hoe kunt u ons bereiken? Ook kunt u een afspraak . De verantwoordelijk wethouder zegde herhaaldelijk verbetering toe, maar het aantal klachten over het Cluster Werk en Inkomen blijft toenemen. Lokale informatie uit uw gemeente , altijd actueel! De meest volledige site met ruim 66. Voor het eerst sinds jaren heeft de ombudsman Rotterdam minder klachten over de gemeente ontvangen dan het jaar daarvoor.


De gemeentelijke Ombudsman in Rotterdam behandelt klachten over de gemeentes Capelle aan den IJssel, Hellevoetsluis, Krimpen aan den IJssel, Rotterdam , Spijkenisse, Vlaardingen en Westvoorne.

Tevens de externe klachtbehandelaar van de Stadsregio Rotterdam , DCMR Milieudienst Rijnmon Gezamenlijke .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea