Ouderwetse tegels keuken

Het aanbod van onze oude en antieke tegels is steeds wisselend. We hebben veel partijen oude en antieke vloertegels met patronen, patroontegels, de zogenaamde motieftegels, mozaiektegels, jugendstil vloertegels, art deco vloertegels, etc. Ook effen antieke tegels, zwart wit tegels, en antieke plavuizen en . Koop of Verkoop oude op Marktplaats.


Te koop: oude ,antieke tegels , vloertegels , cementtegels , plavuizen,vloer.

Vele kleuren en motieven mogelijk. Bekijk hier de mooiste keukens met betegelde achterwanden en vloeren. Iedereen heeft er wel een gevoel bij. Oude bekenden zoals de terrazzo vloeren die TEGELinfo levert in tegelvorm en de gele muurtegeltjes met afgeronde bovenkant zijn sprekende en bekende voorbeelden. Oog voor detail is een kenmerk dat regelmatig bij jaren tegels tot uiting komt in mooie . Oude vloertegels in alle kleuren en stijlen.


FLOORZ is DE specialist op het gebied van deze prachtige jaren tegels uit vervlogen tijden! Wie wil er nu geen ouderwetse tegels in een keuken ?

Portugese tegels kopen in een keuken is dus geen probleem. Cementtegels in meer dan 1. Kom ze bewonderen in onze showroom of bel ons op voor uw plan op maat. Je mag dit bericht doorsturen naar vrienden … Prijs o. Ideaal voor een toilet of inkomhal. Mooie antieke tegels , geven uw keuken een heel andere sfeer! Dus de oude patronen maar dan nieuw gemaakt.


Antieke wandtegels Bent u op zoek naar antieke wandtegels? Bij vindt u een mooi assortiment unieke sets antieke wandtegels! De antieke wandtegels hebben een nostalgische en authentieke uitstraling en geven een andere sfeer aan in uw woning.


Oude wandtegels zijn niet alleen geschikt voor de keuken , badkamer of . Keramische tegels werden vroeger vooral functioneel gebruikt voor ruimtes zoals de badkamer, het toilet en de keuken. Tegenwoordig worden tegels ook voor de andere kamers van een woning gebruikt. FLOORZ- Oude cementtegels. Tegels zijn namelijk niet alleen praktisch,.


In de grote, lichte keuken komen ouders en kinderen graag samen, want de gastvrouw staat bekend om haar zeer gewaardeerd culinair talent. Op de vloer liggen grote, oude tegels en tegen de wanden .

Herinner je nog die oude tegels van bij je grootmoeder? Vintage of retro items zijn terug van weggeweest. Maar wat betekent vintage nu eigenlijk? De term wordt gebruikt voor authentieke stukken die minimaal jaar oud zijn en uit de jaren vijftig of zestig stammen. Maar ook de seventies en vroege eighties leveren . Antieke Franse plavuizen zalm genuanceerd gemengd met blanche et jaunevan A-kwaliteit.


Alle plavuizen zijn perfect uitgesorteerd en schoongemaakt. U kunt de partijen, samen met onze magazijnchef, zelf uitzoeken in ons supergroot magazijn waar de voorraad van duizenden vierkante meters op u . Ik wil jullie graag laten zien hoe wij onze oude keuken een upgrade hebben gegeven. Het is niet veel werk, met een paar aanpassingen ziet je oude keuken er een stuk frisser uit.


Dit is deel van de serie: Mini keuken make-over! We beginnen de make-over met het schilderen van onze oude keukentegels.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea