Toiletrolhouder klassiek

Veelal gratis verzonden! Toiletrolhouders koop je eenvoudig online bij bol. Welke stijl ook uw voorkeur heeft, er is altijd een toiletrolhouder die bij uw wensen past.


Zo zijn er basic, moderne, design, sfeervolle en klassieke toiletrolhouders. Maar kijk ook eens naar Kosmos en Mezzo. Deze series bieden alle benodigde accessoires om .

Klassieke toiletrolhouder. De ronde achterplaat kan blind - dus zonder zichtbare schroeven - op de wand worden gemonteerd. Gemakkelijk in het gebruik doordat de rol er simpelweg overheen geschoven kan worden.


Gestileerde toiletrolhouder met mooie canelleringen. Dit artikel dient besteld te worden in de gewenste uitvoering. In chroom, nikkel of goud. Wij leveren direct aan klanten in verschillende landen, alleen online.


Vanwege haar klassieke uitstraling is deze toiletrolhouder perfect in combinatie met onze klassieke toiletten en traditionele wastafels. Nottingham klassiek landelijke toiletrolhouder (wandbevestiging) messing verchroomd van hoge kwaliteit.

Een uitstekend alternatief voor onze originele klassieke papierhouder met veerwerking. Smedbo Villa toilet accessoires set klassiek chroom. Selecteer uitvoering: Chroom, Messing. Wilt u een mooi en onderhoudsvriendelijke toiletruimte?


Kies dan ook voor deze RVS toiletrolhouders ! Onze RVS toiletrolhouders zijn in veel verschillende uitvoeringen te verkrijgen en zorgen dat uw toiletruimte een ander uiterlijk krijgt. Gaat u voor strak en ergonomisch of liever voor een klassiek model toiletrolhouder ? Engels en landelijk sanitair. Echte blikvangers zijn de landelijke toiletrolhouders , verkrijgbaar in wand- en staande modellen. Daarnaast bevat ons assortiment decoratieve keramiek houders voor toiletborstels.


Met sierlijke teksten, reliëfs of klassiek glad. Grappig nostalgisch, en helemaal passend in de seventies tren zijn de wandhouders voor een . Deze toiletrolhouder heeft een klassiek gevormde klep met fraaie rondingen. Haceka La Ronde toiletrolhouder met klep. En ook het karakteristieke La Ronde bolletje geeft het design een herkenbaar accent.


Praktisch extra: de houder kan bewegen. Het omwisselen gebeurt dus in een handomdraai. Een toiletrolhouder is onmisbaar in uw wc-ruimte.

Deze wordt vaak zo dicht mogelijk bij de wc opgehangen voor optimaal gemak. Het gevarieerde aanbod bevat klassieke , moderne en industriële houders in verschillende kleuren en maten. Ontdek hier onze collectie luxe toiletrolhouders.


De Impuls toiletrolhouder van Tiger is monteerbaar met de bijgeleverde schroeven of met tigerfix. De toiletrolhouder heeft een stijlvol, klassiek design wat elegant en eigentijds aandoet. Duurzaam, roestvast en zeer sterk. Inclusief bevestigingsmateriaal .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea