Vintage kast knoppen

Helemaal weer hip, vintage kastknoppen en deurknoppen! Vermelde prijzen per stuk. Landelijk, vintage of brocante uitstraling, voor ieder interieur volop keuze. Deze knoppen zijn heel hip en heel leuk met elkaar te compeneren Kleur: rood Materiaal: kunststof Afmeting: cm.


Omdat ze handig geschilderd zijn kan er een minimaal verschil zijn tussen de knoppen onderling.

Het maakt uw meubels met Annie Sloan . Vind kastknoppen op Marktplaats. Retro kastknoppen deze leuke kastknoppen geven je kamer een gezellige, vintage sfeer. Voor iedereen een voordeel.


De knoppen zijn ideaal om te bevestigen op. Houten knopjes,grote(4x3cm) en kleine(3xcm). Verzendkosten voor de koper.

Kijk ook bij onze andere advertenties. Vintage metalen kastknop - meubelgreep. Afmetingen van kastknop ca: Ø 43mm, h = 5cm, schroeflengte 3cm. Exclusieve vintage deurknop -meubelgreep in Victoriaanse stijl, deze metalen knop heeft een reliëf van gepolijst metaal.


Met deze kastknop geeft u . Goed in Stijl heeft de meest bijzondere en unieke kastknoppen , kapstokhaken en plankdragers in Nederland en Belgie. Mooie originele en enkel bij ons te verkrijgen kastknoppen ! Uw keuken veranderen op een simpele snelle maar toch doeltreffende manier en dan ook nog een voor weinig geld! Kom dan snel kijken op de Website van PorseleinenKnoppen. We bieden een enorm aanbod aan authentiek meubelbeslag om een echte vintage uitstraling te creëren.


Denk onder meer aan sleutels, sloten , sleutelplaten, deurschuifjes, schuifhouders, knoppen , grepen, ladetrekkers, . Grote mooie vintage kast met mooie knoppen aan de schuiven en deurtjes. Beetje beschadiging aan het hout aan het blad wegens met verkeerd product. Bij ons vindt u een zeer ruime collectie meubelbeslag en deurbeslag in oude stijl zoals nostalgisch hang- en sluitwerk en overig nostalgisch beslag voor meubels, deuren, keukens ramen en luiken, vele houten onderdelen zoals tafelpoten, bolpoten, kastpoten , ornamenten en consoles en een uitgebreid assortiment . Dit is een webshop om blij van te worden!

Hier hebben we mooie en bijzondere kastknopjes en kapstokhaken gespot, ondermeer van de merken Madam Stoltz, House Doctor, Bloomingville en A Little Lovely Company. Kijk eens, die kapstokhaken in leuke vormen zoals veren, bergen, . Gusj heeft heel wat bijzondere exemplaren staan – afkomstig uit alle hoeken van de wereld. Op zoek naar inspiratie om je woning in te richten? Bij De Weldaad in Amsterdam vind je bijzondere meubels, unieke accessoires en vintage producten om je huis volledig naar eigen smaak in te richten. Lade knop - Handvatten en hendels voor lade kersenhout.


Verander het uiterlijk van uw meubels met een si. Kast knoppen en hendels. In een handomdraai heb je dat saaie kastje opgevrolijkt met onze deurknoppen.


Weinig inspanning maar een super resultaat!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea