Bar bouwen horeca

Een mooie huisbar of een professionele bar op maat? Elmo kan u het beste (en gegarandeerd) de goedkoopste café- en horeca -inrichting leveren. Zowel een klassieke gezellige café- bar als een statige moderne barkast. Uw barspecialist heeft altijd meer dan 1barren op voorraad en we geven vrijblijvend interieur . Tijdens een opdracht voor een design functie heb ik een logo voor een fictieve horeca gelegenheid ontworpen.


Een horeca gelegenheid waar gasten gebruik kunnen maken van speciale rookruimtes.

Smokies kenmerkt zich door minimaal van de oppervlakte om te bouwen tot rookruimte. Als je de rookruimte uitloopt . Rechts ziet u een overzicht van de bars welke door ons op maat zijn gemaakt. Want hoe deel ik mijn bar goed in ? De bar is toch het gastvrije middelpunt van je horecazaak voor gasten zich welkom moeten voelen, maar ook snel . Tinus Toog helpt u eenvoudig met uw barbouw. Op deze manier is uw barbouw snel volledig. Wij kunnen de bouwtekening volgens uw wensen maken en alles produceren.


Heeft u een speciale wens op het gebied van horeca -interieurs of denkt u aan een bar op maat?

Horeca en Projectinrichting. Vraag het ons en u zult verbaasd staan van de mogelijkheden. Bar met fraaie detaillering. Onbehandel dus op elke gewenste kleur te brengen! Barbouw door de specialist in café en horeca inrichting, bar en lambrisering!


Ook uit voorraad leverbaar! Van eenvoudig tot zeer exclusief. Zodra je als horecaondernemer of -manager het idee krijgt om te bouwen of verbouwen, moet je na gaan denken over wat je wil en waarom je dit wil. Je kunt diverse redenen hebben om het.


Bar -uitgiftebuffet: krukken, flessenluifel, koeling, spoelbakken, biertapinstallatie en koffiezetapparaat. Inrichting bar : achterkast . Type klus: Meubel(s) maken. Soort materiaal: Mdf gibo. Materiaal verzorgd door: In overleg met de vakman.


Eerste werkdag: Zo snel mogelijk . Gedetailleerde omschrijving: Goedenavon Ik zoek een timmerman om een bar (en lage achterkast) te bouwen en wat ander timmerwerk te verrichten zoals het aftimmeren van een opening in de muur. Eventueel ook wat horeca meubilair in elkaar te timmeren. Bijgaand een foto van de .

D en curved tiles voor hygienisch en creatief ontwerp, de mogelijkheden zijn eindeloos. Prijs afhankelijk van combinatie met rechte tegels, g… € 400. Verschillende barren voor thuis of voor de horeca maar ook voor U beursstand in te richting van.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea