Kleine glazen potjes xenos

De pasta komt bijvoorbeeld beter tot zijn recht in een pot dan in de originele verpakking. Het is ook nog eens onwijs handig doordat je zo kunt zien of je genoeg op voorraad hebt. Wil je bijvoorbeeld een kleine glazen pot om kruiden in te bewaren of ben je op zoek naar . Dit schattige voorraadpotje kan worden gebruikt als jampotje , kruidenpotje of honingpotje , vanwege het kleine formaat.


Het potje is gemaakt van glas en heeft een siliconen deksel, waardoor de inhoud langer vers.

Maak jij graag zelf jam? Dan zijn deze kleine jampotjes iets voor jou. Maar ook als je graag veel verschillende smaken op tafel zet, zonder dat direct de hele tafel volstaat.


Set van mini jampotjes. Glazen potjes met deksel. Leuke mini voorraadpotjes met deksel om kruiden in te bewaren. Ze zijn ideaal om op een leuke manier kruiden in te bewaren.


Omdat het potje van glas is gemaakt, zie je meteen wat erin zit.

Het mini voorraadpotje heeft een aromadichte klemdeksel, waardoor smaak en geur langer behouden blijft. De glazen pot heeft een speels vierkant design en een leuk kleurig detail door de rode rubberen ring in de deksel. Deze glazen confituren pot is geschikt voor het bewaren van bijvoorbeeld jam, maar ook andere etenswaren. Met de bewaarbakjes en vershouddozen van Xenos hoef je nooit meer restjes weg te gooien. De pot heeft een rood deksel.


Handig om in huis te hebben. Klein snoeppotje met deksel. Leuk om te gebruiken als cadeautje met snoepjes erin.


Een glazen vaas of een aantal kleine vaasjes, vazen zijn er in alle soorten en maten. Shop ze eenvoudig online op Xenos. Kruidenpotje met deksel - 6. In dit kleine kruidenpotje kun je de lekkerste kruiden bewaren. De voorraadpot is voorzien van een handige deksel met schroefdop, om te voorkomen dat jouw etenswaar uitdroogt.


Koop om je collectie uit te breiden ook de kleine transparante voorraadpot , met een inhoud van 6ml. Bij Xenos vind je weckpotten in veel verschillende formaten. Bestel gemakkelijk online op Xenos.


Dit vierkante kleine opbergpotje met klemdeksel is heeft een mooie retro look.

Dan is een Mason Jar, uit ons assortiment glazen en karaffen, misschien iets voor jou. Hier kun je bijvoorbeeld . Helaas hebben wij niets gevonden voor voorraadpotten xenos. Controleer de spelling van je. Misschien kunnen wij je helpen met de volgende producten? Gebaseerd op één of meerdere van je zoektermen).


Met deze voorraadpot van Bobplaza kun je perfect . Winkels waar voorraadpot vaak in de folder staat. Bij welke winkels vind je regelmatig voorraadpot acties? Het is altijd handig om te weten bij welke winkels je terecht kunt voor een bepaald product. Wij houden het assortiment nauwkeurig in de gaten. Ontbrekend: kleine bol.


Met een kruidenpotje bewaar je eenvoudig kruiden en blijven ze langer vers. Vaak worden kruidenpotjes in een set aangeboden, met of zonder kruidenrekje. De handige draaidop geeft u keuze uit kleine en grote strooigaten.


In rust staat de molen op de glazen container en het maalwerk zit er bovenop. In een voorraadpot sluit je eten luchtdicht af waardoor je eten langer vers blijft. Ook is het handig als je. Een voorraadpot van metaal wordt ook wel voorraadbus genoemd.


Ik ben op zoek naar glazen (weck) potjes. Of heel veel groenpotjes van Hak leeg eten. Heb ik idd ook aan zitten denken.


Nadeel is dat ik binnen weken potjes moet hebben en wij eigenlijk niet zo vaak. Bij de Tiger hebben ze kleine weckpotjes (gehad?), voor volgens mij een euro. Ze zien er uit als de potjes die je -gevuld. Het glazen potje veronderstelt een schroefdopsluiting, maar het bijgeleverde dekseltje valt er nauwelijks op te schroeven.


Het past er gewoon niet op want je trekt . Onze potten en blikken zijn praktisch en stijlvol, voor een opgeruimde keuken, vers voedsel en een moderne, verzorgde stijl.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea