Kruidenrek van pallet maken

Hoe maak je een hippe verticale tuin met een pallet ? Je ziet het in de instructievideo van Bakker. In het najaar kan je balkon of terras wel een oppepper gebruiken! Froukje en Miranda gaan daarom in de Maakplaats aan de slag met een verticaal herfsttuintje! Kruidentuintje van een pallet maken ?

Meer ideeën over Palet tuin, Muur kruidentuinen en Pallet tuinieren. Ik wilde zelf graag op deze manier een kruidentuin maken , maar je kan natuurlijk alle soorten planten gebruiken die je wilt. Heb je niet zo veel ruimte op het balkon, maar wil je wel bloemen en planten?


Dan hebben wij een mooi doe-het-zelf project voor je. Volg de stappen en fleur je balkon op met je compleet zelf ingerichte palletplantenbak. Het keukenrek is de ideale oplossing om kruiden, voorraadpotten en andere accessoires een mooie plek . Maak dit duurzame kruidenrek van een oude pallet , een paar weckflessen en oude jampotten.

Maak de potten vervolgens af door bijpassende labels te maken. Wat heb je nodig om zelf van een pallet een verticale tuin te maken ? Er is niet veel voor nodig om je pallet om te toveren tot een verticale tuin, een levend kruidenrek of muurtuin. Zet de pallet niet in de volle zon want anders verleppen de plantjes heel snel. Geef ze voldoende water en prik af en toe met een (saté)prikker in de aarde om het los te maken. Sommige kruiden zoals munt, salie, tijm en rozemarijn zijn ook heerlijk in de thee.


Je knipt wat takjes af en wast deze goed onder . Vetplantjes in een pallet plantenrek, een plantenrekje wat je eenvoudig zelf kunt maken van pallets. Doe het zelf voorbeel heel gemakkelijk en gratis. Naast planten kun je er ook nog een kruidenrek van maken.


Zo heb je altijd verse koriander of basilicum in huis voor die lekkere pasta! Lees op de website van Zina Wright hoe zij onderstaande pallet heeft gemaakt. Een robuust houten pallet is in zijn eenvoud ook mooi . Je kunt ook zelf een verticaal kruidenrek maken. Het is een ideaal model wanneer je niet veel plaats hebt én het oogt het heel aantrekkelijk.


Als je een oude houten pallet gebruikt, heb je niet veel werk.

Verdeel de pallet in verschillende stukken en gebruik . Dit kun je doen met nieuw óf oud hout. In aflevering van Groene Handen gebruik ik oude pallets die ik daarna beits. In dit 10-stappenplan beschrijf ik hoe ik te werk . Je tuinmuren omtoveren tot een bloemenoase? Meer dan een pallet , bloemetjes en een beetje geduld heb je niet nodig! Je kan er leuke zitbanken en kruidenrekjes van maken.


Een pallet , likje verf en een paar nagels, meer heb je niet nodig om je tuingereedschap handig op te bergen. Je potjes met kruiden netjes bij mekaar en uit mekaar houden, kan met dit leuke kruidenrek. Steigerhout bouwtekeningen en doe het zelf voorbeelden om meubels te maken van pallets. Loungesets loungebanken tafels en tuinstoelen van steigerplanken. Want wist je dat je met oude pallets heel veel kunt doen?


Vriendin vertelt je wat je er. Van een houten pallet kun je gemakkelijk een prachtige salontafel maken. Zo kun je ze gebruiken als kruidenrek , superhandig voor op een (klein) balkon.


Dus: gooi oude pallets niet . Meubels van pallets zijn makkelijk zelf te maken , goedkoop en stoer! Bekijk hier DIY ideeën voor palletmeubels of lees waar je ze kant-en-klaar kunt kopen!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea