De nieuwe winkel gouda

Welkom bij ONZE NIEUWE WINKEL ! Wat leuk dat je een kijkje komt nemen! Ruim jaar gingen wij door het leven onder de naam KINDEREN AAN HET WATER. Sinds Februari zijn wij verhuisd.


Mooie hippe nieuwe broeken voor mijn zoon waren met wat hulp zo gevonden.

De kleding die zij verkopen is erg leuk en je wordt er hebberig van, haha! Moeder en dochter zijn ontzettend aardig en behulpzaam wat het komen in deze zaak prettig maakt! Hallo staat bekend om zijn prachtige meubels en woonaccessoires. Eerder dit jaar kon de oplettende Gouwenaar al merken dat ze ook steeds meer kleding gingen verkopen. En nu mogen wij ook nog eens melden dat zij per januari gaan verhuizen naar een ander pand in Gouda.


Een geheel nieuw winkel concept op de Nieuwestad. Wij bieden winkelruimte aan iedereen die producten te verkopen heeft. Gouda heeft er weer een paar nieuwe winkels bij in haar rijke assortiment.

In de Kamphuisen Siroopwafelwinkel op Markt draait alles om de Kamphuisen siroopwafel en haar rijke historie. Gouda – Omoda opent vandaag een nieuwe winkel aan de Zeugstraat in Gouda. Deze dient ter vervanging van de oude winkel, die zich enkele deuren verderop bevond. De nieuwe winkel is groter, ruimer en heeft een vernieuwende Omoda look en feel.


De officiële feestelijke opening vindt plaats op . Vodafone huurt van eigenaar HB Capital per november een nieuwe winkelruimte aan de Hoogstraat in Gouda. De winkel heeft een oppervlakte van circa 1m² begane grond met opslagruimte op de verdiepingen. De winkelruimte ligt op een A1-locatie in het centrum van Gouda.


Bovendien wordt de Markt volgens hem steeds voller en levendiger. De leegstand neemt af, er komen steeds meer nieuwe winkels en restaurants. Het uitzicht vanuit de winkel is schitterend.


Wij hebben ruimte nodig voor de nieuwe collectie! Daarom zijn wij begonnen met de korting op de SUMMER SALE. U parkeert hier uw auto en binnen twee minuten staat u in het centrum met onder andere kledingwinkels in Gouda.


Komt u met het openbaar . Kom shoppen in Gouda , de mooiste stad in het Groene Hart van Nederland. Hier vind je naast een rijke historie ook een ruim winkelaanbod.

De ANWB zal zijn leden ontvangen op de begane gron Stationsplein 1b. Onze mooie kledingzaak For Style bevindt zich dichtbij het historische stadscentrum, aan de Nieuwe markt. Bij de opzet van onze nieuwe vestiging is uiteraard rekening gehouden met de toegankelijkheid voor gehandicapten. Zoals bij alle ANWB-kanto- ren met ruimere opzet heeft ook Gouda een „open winkel waar bezoekers zich kunnen oriënteren op . Daarnaast wordt ook het filiaal in Gouda op april heropend op een nieuwe plek.


Object: welke leuke ondernemer wordt de nieuwe huurder van deze winkelruimte met overdekte binnentuin in de sfeervolle Zeugstraat? De Zeugstraat heeft een gevarieerd winkelaanbod. Vloeroppervlakte: totaal circa 1m². Parkeervoorziening: parkeren is mogelijk in desbetreffende parkeergelegenheid: Nieuwe Markt . Schoenenzaak Van Haren Schoenen B. De winkel opent naar verwachting medio september haar deuren en heeft een verkoopoppervlakte van circa 2m² op de begane gron magazijnruimte in de kelder en secundaire .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea