Film op keramische vloer

Toen ik vandaag een poging ondenam om een vetplek weg te krijgen op onze keramische tegel met CIF ( nadien goed gespoeld met water ) bleef de plek waar ik met CIF was geweest zichtbaar. Bij een keramische vloer moet opletten met welke producten je poetst. Een keramische vloer dien je alleen met water te poetsen.


Dus geen zeephoudende of lijnoliehouden producten gebruiken, want deze laten een film achter op je vloer en die film neemt alle losse bestanddelen op ( zan stof enz.). De vloer is een bruine vloer met keramische tegels. Dag Christine Als je zeker bent dat het een keramische tegel is, raad ik je aan azijn in je water te doen en je water lauwwarm te gebruiken, maar eerst te koken.

Azijn neemt een eventuele film weg die op je tegels kan liggen. Probeer dit eerst uit in een hoekje dat niet . Keramische tegels vloeren is zeer duurzaam en gemakkelijk te verzorgen, indien geveegd en vochtig regelmatig gedweild. In de regel, hard schrobben is niet nodig, tenzij de vloer is erg ou bevlekt, vergeelde of erg vies.


Op dat punt, kan het nodig zijn om een sterkere zeep en scrup borstel te gebruiken . Ik heb al mensen gehad die zelfs hun afwasproduct gebruiken voor het onderhoud van hun keramische vloer wat uiteraard niet de bedoeling is. Voor de duidelijkhei een. Dit product is niet voedend en geef geen glans dus men heeft geen kans dat er zich een film vormt.

Tegenwoordig worden zeer vaak . Door het feit dat er geen cementsluierverwijderaar meer werd gebruikt na oplevering van de tegelzetter, bleef een onzichtbare vetfilm op de cementresten achter. Gepolijste keramische vloeren daarentegen vragen door hun open oppervlaktestructuur iets meer aandacht bij het reinigen. AKEMI Crystal Clean is hiervoor het geschikt dweilproduct met een goede ontvettende werking, vormt geen film , reinigt streepvrij en droogt snel. Bij VM tegels in Oostkamp, Brugge, West-Vlaanderen kan je terecht voor alle tegels en vloeren : vloertegels , wandtegels, natuursteen, blauwsteen, tuintegels, terrastegels. Ook keramische tegels, badkamertegels, keramisch parket, mozaïektegels, mozaïek, cementtegels, vind je bij ons.


Wij doen ook regelmatig een . Andere reinigingsproducten kunnen een film op uw cementsluier achterlaten wat het reinigen moeilijk maakt. Waarom zijn er zoveel onderhoudsproblemen? Meestal gebruikt de vloerder of particulier geen cementsluierverwijderaar om de cementfilm weg te nemen die zich daar gevormd heeft tijdens het opvoegen. Of de cementsluierverwijderaar wordt . Bij de plaatsing van keramische tegels blijft er vaak wat overtollig voegsel en lijm achter op de tegels. Deze cementsluier is nagenoeg onzichtbaar, maar geeft de vloer een vaal uitzicht.


Als men deze laag niet verwijdert, wordt het nadien erg moeilijk om het oppervlak goed te onderhouden. Producten die dus niet aan te raden zijn voor het onderhouden van je ruiten, zijn dit evenmin voor keramische tegels. Want deze brengen een filmlaag aan op de tegel. Zie je na het dweilen nog strepen of voetstappen?


Bovendien maakt het de vloer wat meer vuilafstotend.

Een flinke scheut in het dweilwater is voldoende. U kunt eventueel de vloer na het drogen nog opwrijven met een droge schone doek voor de glans. Tip: Dweil keramische tegels nooit met vloeibare groene zeep of een allesreiniger. Deze laten een vette filmlaag achter.


De nuttige tips die hieronder worden. Voeg indien nodig een beetje detergent toe, maar niet te veel, want resten vormen een lelijke film op het oppervlak. Doordat de tegel keihard gebakken is, is deze niet poreus. Onderhoud van een keramische vloer is erg eenvoudig. Zuigen en dweilen volstaat.


In principe is een keramische vloer onderhoudsvrij. Dit komt omdat de klei eerst. Dit laat een vette filmlaag achter op de tegels en de voegen.


STEENgoedzo Keramiek Vloertegels 750x750xSOLDEN NIEUW! Grote serie Marmer … € 395. Deze middelen laten een vette filmlaag achter op de tegels en de voegen, waardoor telkens nieuw vuil aangetrokken (en de voegen worden donker). Ten tweede wil ik er nog bijvermelden dat je volkeramische tegels NOOIT mag poetsen met producten waar lijnolie inzit (dus terra, carolin, en die toestanden) die leggen een film op je vloer en daardoor zie je elke stap die je zet. Yomana maar in feite is elke degelijke allesreiniger goed.


Levering binnen uur met acceptgiro. Tegels Vloeren Schoonmaakmiddelen 123schoon. HG vlekpreventie voorkomt vlekken en intensieve vervuiling op ongeglazuurde keramische tegels of natuursteen.


HG tegel beschermfilm met zijdeglans-polish vormt een beschermende, glanzende laag op uw vloertegels.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea