Blauwe maan spirituele betekenis

Toen deze eindelijk gevonden werd bleek de juiste betekenis van blauwe maan verkeerd ge? Volgens deze almanak is er sprake. De blauwe maan wordt gezien als één met extra kracht binnen de spirituele werel bezielt met bloei en bereikbaarheid. Die kracht kan worden ingezet . Het getal is een getal van spirituele ontwikkeling en een teken dat je synchroon loopt met het “Hogere Plan”.


Dit is bijzonder omdat er dan twee Volle Manen in één maand zijn.

Maar bovenop deze superpower komt er nog een volle, en wel een blauwe , maan op januari. Blauwe Manen (volle manen in maand) komen zelden voor, laat staan . Dus we hebben volle manen in januari . Spiritueel gezien is een blauwe maan extra krachtig en kan deze worden gebruikt om doelen die betrekking hebben op jezelf te bekrachtigen. Maanmagie wordt meestal gecombineerd met andere vormen van magie om deze meer kracht te geven.


Spring naar De blauwe maan. Deze maan wordt de Blauwe maan (Blue Moon) genoemd. Weer terug naar de betekenis blauwe maan als tweede volle maan in een kalendermaand.


Het grappige is dat deze interpretatie.

Doordat het zo makkelijk rekenen is, gebruiken echt veel mensen nu deze herkomst om een blauwe maan aan te duiden. Dit heeft dus niets met de maan zelf te maken, noch met een spirituele of oude . Kleine waterdruppeltjes in de dampkring hebben hetzelfde effect en kunnen onder heiige weersomstandigheden de maan ook wel eens blauw kleuren. Erg vaak gebeurt dit niet, waardoor de blauwe maan van oudsher geassocieerd werd met iets zeldzaams of uitzonderlijks. De betekenis van blauwe maan als de tweede . Het goudwitte licht staat in de spirituele wereld bekend om haar werking om ons te beschermen. Toch bestaan er eeuwenoude, algemene richtlijnen die je kunnen helpen om de maan energie te interpreteren.


Hieronder vind je meer informatie over de energetische of spirituele betekenis van de volle maan en de data waarop deze volle maan plaatsvindt dit jaar. De namen van de volle manen . Niet alleen is de eerste man op de maan, Neil Armstrong. We hebben namelijk twee keer een volle maan in een maand. Grijzig komt het meest voor, maar ook wit, geel, roze,.


Maansteen: kenmerken en werking. Komende woensdag (januari) wordt een groot gedeelte van de wereld getrakteerd op een blauwe superbloedmaan. Sirius staat een graad verder en brengt je in contact met je spirituele wijsheid en de hoogste vorm van energie, namelijk liefde. Verbind je via de volle maan met het blauwe licht van Sirius, zodat je bewust de goddelijke creatiestroom in jezelf ervaart en die kunt meenemen in je (aanstaande) acties.


Wat is de invloed van de maan standen? Iedereen kent de invloed van de maan op de zeegetijden.

De maan trekt door haar zwaartekracht het water aan ( ontstaan van eb en vloed). Maan invloeden en maanstanden. Maar het schijnt ook dat de verschillende fasen invloed . Goedenavond Lieve Ziel, Hieronder dan de omgedraaide kaarten met de betekenis ervan. Je zult meer te weten komen over de betekenis ervan en een duidelijker kijk erop krijgen.


De invloed van de blauwe maan soort voor synchroniciteit en het lijkt alsof de dingen momenteel gemakkelijker jouw kant op komen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea