Stopcontact kinderbeveiliging hema

Haal het plasticfolie van het stickertje af. Bijvoorbeeld oplader van je mobiel) 3. Draai de stopcontactbeveiliging op de stekker. Doe de stekker met de stopcontactbeveiliging in het stopcontact en druk deze goed aan.


Bekijk de categorie veiligheid en zonnebrand op hema.

Want bij HEMA vind je alles om het dagelijks leven leuker en makkelijker te maken. Shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Dan wordt je bestelling gratis thuisbezorgd.


Het is gevaarlijk als een kindje zijn of haar vingers in een stopcontact steekt. Ze kunnen een elektrische schok krijgen. Ook is het schadelijk als er bijvoorbeeld een pen of een spijker in wordt gestoken.


Daarom is het goed om stopcontacten te blokkeren voor kleine kinderen. Dit kan met stopcontactbeschermers.

Spring naar Kindveilige stopcontacten - Je beveiligt je stopcontacten het best met een kindveilig stopcontact. Toen die beveiliging nog niet bestond voor die stopcontacten , gingen de kinderen echt niet massaal ten onder aan elektrocutie. Sterker, je hoorde er eigenlijk zelden of nooit van. Gebruik de plakkers (met draaibeweging) van de Hema , blijven prima plakken! Misschien voor de zekerheid stopcontacten.


Plaats afdekplaatjes op stopcontacten tegen nieuwsgierige vingertjes. Hiermee scherm je de openingen af en worden ze pas toegankelijk als je de stekker een kwartslag draait. Persoonlijk vind ik de stopcontactenbeveiliging van de Hema echt ruk.


We hebben ze geha als we een stekker in het stopcontact staken en er uit haalde dan trokken we daarmee gewoon de beveiliging eruit. Een kinderslot voor ieder (keuken)kastje, lade of apparaat, zoals magneetsloten, veiligheidshaakjes, knijpsloten, kinderslot voor koelkast, magnetron, oven etc. Stopcontact beveiliging 2x stuks.


X kastdeur kinder beveiliging. Nieuw Ophalen of Verzenden. Een ronde opbergdoos met een grafisch dessin. Deze stevige kartonnen opbergdoos is handig voor het opbergen van bijvoorbeeld waxinelichtjes.


Bestel veilig en vertrouwd op hema. Steeds wordt gekeken hoe de artikelen nog beter, leuker en mooier kunnen worden.

Ga je zelf een stopcontact installeren? Koop alles wat je nodig hebt voordelig online bij Allekabels, dé stopcontact specialist in 230V aansluitmateriaal! Beveilig stopcontacten op plaatsen waar het kind vaak komt én makkelijk bij kan.


Dit zijn vooral de stopcontacten in de slaap- en woonkamer. Beveiligen van stopcontacten kan op verschillende manieren (allemaal te koop bij doe-het- zelfzaken): . Ontbrekend: hema Stekkerdoos kopen? Dan is de waterkoker natuurlijk wel kapot (alhoewel zelfs een hema -waterkoker een resettable beveiliging heeft), maar tenzij dat dit vaak gebeurt is het goedkoper (en betrouwbaarder) dan een slim stopcontact. Deze beveiligers blijven helemaal niet goed in het stopcontact plakken. Mijn zoontje haalde er eentje uit en had deze al bijna in zijn mon en kon met zijn.


En shop de leukste artikelen voor een echt HEMA prijsje. Deze week gratis thuisbezorgd vanaf . Nederlandse winkels overzichtelijk op een rij, waardoor u eenvoudig kunt vergelijken en de beste koopjes kunt vinden. Deze pagina toont schakelklok folder aanbiedingen op trefwoord in assen. U klikt of zoekt zelf de aanbiedingen bij elkaar op uw .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea