Extra opbergruimte keuken

Ontdek en bewaar ideeën over Slimme keuken op Pinterest. Meer ideeën over Keuken ideeën, Keuken organisatie en Keukenkasten. Helaas is niet iedereen gezegend met een keuken van wereldformaat, en moeten we het vaak zoeken in slimme oplossingen.


In de hoogte werken is een echte aanrader, je zult versteld staan hoeveel extra ruimte je hiermee creëert. Staar u niet blind op de afmetingen van uw keuken. Er zijn zoveel slimme mogelijkheden om extra opbergruimte te maken.

In een keuken kan je nooit opbergruimte te veel hebben. Iedere lade extra wordt daarom met veel enthousiasme onthaald maar de beschikbare oppervlakte van de keuken is natuurlijk niet oneindig. Tijdens het koken, zit er een smalle uitschuifbare strook direct naast de kookzone , die alle geur verwijdert. Dan wordt de afzuiging met één druk op de knop weer opgeborgen. Heb je hem niet meer nodig?


Meer handige tips om extra bergruimte te creëren, vind je in het artikel extra opbergruimte in je huis. Achterwand keuken voor opbergruimte Gebruik de achterwand als extra opbergruimte. Minder of samengevoegd inbouwapparatuur.

Er zijn steeds meer luxe snufjes en inbouwapparatuur beschikbaar voor uw keuken. Bedenk welke inbouwapparatuur u echt nodig heeft en bovenal of u het veelvuldig gaat . Je moet de ruimte die je hebt optimaal benutten. Wist je dat je in een lade meer kwijt kan dan in een kast? Kies voor gelaagde opbergmanieren.


Lades benutten de ruimte namelijk beter dan kasten, waardoor je tot meer bergruimte kunt creëren. Maak ook gebruik van extra brede en diepe lades. Creëer extra opbergruimte in je keukenkastjes. Je zult wellicht denken dat al jouw keukenkastjes al helemaal vol staan. In de meeste keukenkastjes zal dit ook zeker het geval zijn, maar kijk bijvoorbeeld eens naar het gootsteenkastje of de kast waar de pannen staan.


Het vloergedeelte staat inderdaad vol, maar wat dacht . Iedere oppervlakte in jouw keuken kun je namelijk benutten. Tussen de oven en de muur is een smal rek geplaatst, opdat nog . Door de sokkel van je keuken een beetje te verlagen, krijg je verrassend meer opbergruimte. Een sokkel die 7cm lager is, betekent al meteen een legplank extra.


De keukentrolley biedt uitkomst in je keuken : om eten op te bereiden, of spullen op te bergen. Bijvoorbeeld een houten of RVS keukentrolley.

Voorraad- en stellingkasten. Of je nu veel opbergruimte hebt of niet: in onze voorraadkasten en stellingkasten kan je veel kwijt. Handig voor in je (bij) keuken , berging of garage. Bekijk alle opbergsystemen. Investeer dan in extra opbergruimte.


Extra opbergruimte met de nieuwe voorraadkasten van Blum. Wie je ook bent en waar je ook woont, voldoende ruimte in de keuken om de voorraad op te bergen is overal een issue. Bepaalde apparaten houdt u liever uit het zicht, maar de vorm ervan maakt het lastig om ze achter kastdeurtjes te plaatsen. Vooruit denken is het credo. Een kastje installeren boven de koelkast?


Werk met ladekasten: je krijgt daar meer in opgeborgen. Als je gewone kastjes volstopt met deuren, moet je al het materiaal er uit halen, als je iets nodig hebt dat achteraan . Heeft u een kleine keuken ? Dan kunt u ook extra opbergruimte creëren. U kunt ook pannen en potten aan het plafond hangen. Zo geeft u een stoere, industriële look aan uw keuken. Wat ook een manier is om extra opbergruimte te creëren is om haakjes op . Maar ook planken kunnen heel goed werken in een kleine keuken.


Hierdoor heb je wel voldoende opbergruimte maar zorg je ervoor dat de keuken niet direct kleiner gaat lijken. Kleine- keuken -inrichten-2. Bron: christinasadventures.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea