Keukenmonteur gezocht

Keukenmonteur Vacatures beschikbaar op Indeed. De Speer Personeelsdiensten Haarlem. Banen Aangeboden en Gezocht op Marktplaats. Bekijk het grote aantal vacatures, full-time en part-time banen met aantrekkelijke salarissen!


Lever je graag goed vakwerk?

Ben je zorgvuldig, vakbekwaam en communicatief vaardig? Plaats: Noord-Holland Aantal uren: 40. Ben jij per direct beschikbaar voor uur per week?


Dat houdt in dat je bezig bent met je handen, elke dag op een andere locatie werkt, een andere keuken zet en een praatje maakt met de klant! Vind je volgende kans op Simply Hired. Er worden elke dag nieuwe vacatures gepost. Ben je op zoek naar een betrouwbare vakman voor jouw keukenmontage opdracht?


Vraag nu gratis je offerte aan op klusbode!

Solliciteren kost je slechts enkele minuten! Wij als Arclinea Amsterdam zijn een professioneel en gedreven team. Ons team is relatief klein, waardoor wij onze klanten echt persoonlijk kunnen help.


Ik ben op zoek naar een persoon die een oude keuken kan demonteren vakkundig uiteraard en netjes kan afleveren. Word jij onze nieuwe keuken monteur ? Wij zoeken een keuken monteur ter uitbreiding van ons huidige team een jong talent. Een technische duizendpoot, met goede contactuele eigenschappen.


Iemand die vol enthousiasme het keukenmontage vak wil leren. Wij zijn op zoek naar een ervaren keukenmonteur. Wordt jij onze nieuwe monteur? Wegens groei zoekt De Keukenrestyler ter versterking van het team een enthousiaste collega voor de functie van: . Fulltime keukenmonteur gezocht omgeving Den . Ervaring als keukenmonteur en nog op zoek naar leuke baan?


Dan is IJsselpersoneel Twente op zoek naar jou! Schrijf je snel in voor deze vacature. In verband met uitbreiding van onze activiteiten en projecten zijn wij op zoek naar een ( ervaren) keukenmonteur.


Ook zijn wij geïnteresseerd in.

Beschrijving Ervaren monteur gezocht voor het plaatsen van een nieuwe keuken. Graag reacties met een all . Je hebt ervaring als monteur of timmerman ” Je gaat je bezighouden met installatie van keukens en bouwkundige aanpassingen ” Je beschikt over kwaliteit en vakmanschap ” Je onderschrijft de onovertroffen service en de perfecte oplevering waardoor Van Ginkel Keukens bekend staat ” Je voelt . Voor een bedrijf in Midden-Limburg, regio Roermonod zijn wij op zoek naar een zelfstandige (flexibele) keukenmonteur voor luxe keukens. In het begin zal je samen naar de werklocatie gaan. Op termijn wordt er verwacht dat jij geheel zelfstandig met het materiaal, je kennis en kunde naar de klant gaat om na een korte . Bij ons liggen volop kansen voor een prachtige carrière in keukenrenovatie.


HOE ZIET JE WERKDAG ERUIT? Om 07:start normaliter je werkdag. Samen met een collega ga je bij particulieren thuis, hoogwaardige . Bij De Vakklusser vindt u de betere keukenmonteur in uw regio voor het plaatsen van uw keuken en inbouw apparatuur. Onze monteurs zijn zorgvuldig gescreen daarom 1 garantie.


Voor onze vestigingen van Superkeukens in Roermon Horst en Heerlen (onderdeel van EP:Tummers) zijn wij op zoek naar zelfstandige keukenmonteurs ! Als ZZP keukenmonteur ben je verantwoordelijk voor de complete installatie van een Superkeuken bij onze klanten.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea