Professionele keuken voor thuis

Bekijk de foto van Yvette met als titel Moderne, industriële keuken voor thuis. Voor de professionele thuiskok moet deze keuken wel een ultieme droomkeuken zijn. Glanzend roestvrijstaal schittert je tegemoet bij deze keuken met industriële uitstraling. Voor de verlichting is hier gekozen voor een langwerpige lamp die de.


Professionele keukenapparatuur ook voor thuis. Vind jij het leuk om thuis regelmatig etentjes te organiseren?

Steeds meer mensen vinden het heerlijk om ook thuis urenlang in de keuken te staan kokkerellen en te experimenteren met de meest bijzondere gerechten. Er zijn ook andere spullen die jouw thuis -kok ervaring vele malen beter maken. Denk bijvoorbeeld eens aan een frietsnijder! Hoe lekker als je thuis verse frieten kunt maken en bakken. De stijlvolle en duurzame horeca keukenapparatuur van XXLhoreca is geschikt voor allerlei toepassingen, van de groothorecakeuken in hotels en restaurants tot de keuken van de particulier.


Bij ons vindt allerlei A-merken keukenapparatuur voor een zeer uitgekristalliseerde prijs-kwaliteitverhouding zoals onder meer een. Van heerlijke verse pasta tot prachtige versierde taarten het lijkt allemaal zo makkelijk te maken. Keuken , Horeca , winkels ,… € 1900.

Dat willen we thuis ook! Italia van Arclinea is een professionele keuken voor thuis. Ideaal voor de thuiskok die binnen de vertrouwde omgeving van de eigen keuken prestaties wil leveren die in een restaurant niet misstaan. Italia combineert professionaliteit met elegantie. De keuken heeft een strakke vormgeving en is voorzien van details als een . Vraag jij je ook af hoe ze in horecabedrijven aan die mooie professionele keukenapparatuur komen?


Alle apparatuur in horecabedrijven is steviger, strak vormgegeven en effectief. De professionele Italiaanse keuken bij u thuis. Italiaanse Arclinea keukens behoren door hun klasse en tijdloosheid absoluut tot de top van het keukendesign. Waar een keuken thuis vaak gebruikt wordt om voor twee tot zes personen te koken, wordt er in een professionele horecakeuken dagelijks voor honderd of meer personen gekookt. Een aanzienlijk verschil.


Om goed te kunnen werken is een juiste werkplekindeling in een horecakeuken daarom van groot . Wat is er fijner dan je een professionele chef te voelen, in je eigen thuiskeuken ? En nee, daar hoef je geen opleiding voor te hebben gedaan! De Culy redactie maakte een lijstje met haar favoriete professionele keukenbenodigdheden. Hoewel je de meeste benodigdheden in winkels als De Bijenkorf, . HOREPA, Horeca apparatuur.

Keuken en grootkeukenapparatuur RVS meubels vetputten en vetafscheiders. Ook de professionele keuken kan terecht bij Maastricht Porselein. Denk naast horeca servies ook aan bestekbakken, vaatwaskorven en bordenrekken. Maar ook aan Pyres pannen en gastronorn schalen.


Maak uw keuken uitrusting compleet met kokskleding voor professioneel en thuis gebruik. KEUKENTECHNIEK AZIË: THUIS IN DE AZIATISCHE KEUKEN In Europa is de populariteit van de Aziatische keuken naar ongekende hoogtes gestegen. Wij zijn dankbaar de laatste jaren veel ervaring en kennis te hebben opgedaan over de specifieke eigenschappen van een professionele oosterse keuken.


Wie ook thuis een professionele keuken wil, doet hiervoor het best een beroep op professioneel advies. De juiste planning is immers van essentieel belang. De verschillende functiezones moeten duidelijk gedefinieerd zijn, met optimale loopafstanden en een technische inrichting die aan professionele eisen voldoet. Horeca Equipment Hollan thuis in uw bedrijfskeuken door het aanbieden van een totaaloplossing.


Duurzaam materiaal en erg hygiënisch. Horeca producten kopen of verkopen doe je via Marktplaats. Nieuwe en tweedehands zakelijke goederen vind je op Marktplaats.


Rest mij alleen nog Julius te feliciteren met de fantastische manier waarop hij de professionele keuken als vaste gast introduceert in de keuken thuis.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea