Docdata overname

Woensdag werd bekend dat de Amerikaanse distributeur van technologische producten voor . Dat werd woensdag bekendgemaakt. Dat kan deels door innovatie en deels door overnames , net zoals we dat bij sms hebben gedaan. Andersom kan CM veel toevoegen door de . Dankzij de overname kan er meer worden geïnvesteerd inwerknemers en apparatuur, om zo grotere bestedingen beter aan te kunnen.


Dat zijn de partijen deze week overeengekomen.

Met de overname betreedt CM naar eigen zeggen de top-vijf van betaalinstellingen in Nederland. Dat plan zal aan de aandeelhouders worden voorgeleg zo maakte het bedrijf dinsdagnacht bekend. Door de overname kan de . Het bedrag dat CM voor de overname.


Genoemde bedrijven zijn de e-commerce tak van het overkoepelende DOCDATA N. DOCdata International B. Europa een marktleidende positie . Zalando, verkoopt zijn magazijnactiviteiten voor 1miljoen euro aan het Amerikaanse Ingram Micro.

Gisteren gaven de aandeelhouders groen licht voor de overname , waarmee voor de dienstverlener een einde komt aan bijna twintig jaar zelfstandigheid. Docdata Payments verwerkt betalingen voor. Van best-in-class e-commerce logistiek en het verwerken van bestellingen per seconde, tot productfotografie, online betalingen of complete outsourcing. De overname is maandag rondgekomen. Volgens ceo Jeroen van Glabbeek belandt CM door de overname in de top van Nederlandse betaalinstellingen.


Ze gaan allemaal mee naar . Er zijn nu tientallen bedrijven op dit terrein actief”, vertelt ceo Jeroen van Glabbeek van CM. Een consolidatie is in onze ogen onvermijdelijk . De deal is vandaag bekendgemaakt door CM, dat tegelijkertijd aankondigt door de overname binnen te zijn gedrongen in de top vijf van betaalinstellingen in ons land. Volgens sommige analisten kan Ebay een oogje laten vallen op Het Nederlandse e-commercebedrijf om zo . Overnames zijn er in alle soorten en maten. Maar DocData en het Amerikaanse Ingram Micro hebben een wel heel aparte handelswijze om een beursbedrijf te ontmantelen.


Dat schrijft analist Martijn den Drijver van SNS Securities in een rapport. Het Bredase bedrijf CM, hoofdsponsor van erediviseclub NAC, neemt . Nu zegt het bedrijf dat de directie exclusieve gesprekken voert met een partij die interesse heeft om het gehele technologiebedrijf . We zijn daarbij niet meer beperkt tot het implementeren van maar één of twee grote klanten per jaar. Ingram Micro is een van de grootste distributeurs van IT-producten en –diensten ter wereld.


Het hoofdkantoor in Nederland bevindt zich in Nieuwegein en het distributiecentrum is gevestigd in Tilburg.

Dit meldde het fonds woensdag . Het e-fulfillment bedrijf hoopt met de verkoop te kunnen investeren in mensen en in apparatuur om zo uiteindelijk meer grote klanten te kunnen bedienen. De verkoop is nog niet ron want de aandeelhouders moeten het plan nog goedkeuren. Aanvankelijk verzette Van Vlissingen zich met enkele andere grootaandeelhouders tegen de overname van het bedrijf, dat slimme gasmeters ontwikkelt.


CD en DVD een omzet van . Uiteindelijk zijn in het verkoopproces door verschillende partijen, waaronder de heer Kat, biedingen gedaan”, voegde hij toe . De transactie leidde destijds tot onvrede bij de Vereniging van Effectenbezitters (VEB), omdat het beursfonds de overname niet had voorgelegd aan de aandeelhouders.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea