Folie keuken laat los garantie

De folie van mijn inmiddels jaar oude Grando Keuken begint lostelaten. Het gaat om Geba Salo met folie ommanteld front in kadermodel Ik heb dit probleem voorgelegd aan de leverancier van mijn Grand keuken. Deze meldt mij dat de fabrikant van de kastjes er niet meer is en dat de garantie op . Folie keukenkastjes laat los?

Lees de oorzaken én wat je er aan kunt doen. In dat geval is het folie niet goed aangebracht en bestaat er wellicht een mogelijkheid om een oplossing te vinden die door de garantie gedekt wordt. Loslatend folie op keukenkastjes is vaak het . Keukenfolie laat los : overspuiten keuken.


Laat de keukenfolie van jouw deuren en kasten los ? Komt er lucht onder de folie ? Dit is niet wat je wilt.

Bij Waterink Keukens kun je terecht wanneer je problemen heb met loslatende keukenfolie. Wij kunnen je keukenfolie verwijderen en de keuken vervolgens in de gewenste kleur . Soms laat het folie van keukenkastjes los. Je moet er niet aan denken, maar toch gebeurt het regelmatig: je hebt een mooie keuken gekocht en ontdekt na een paar jaar tot je schrik dat het folie loslaat.


Een ander probleem is dat loslatend keukenfolie vaak pas aan het licht komt als de garantieperiode is verstreken. De kwaliteit van de keuken laat te wensen over. Binnen jaar laat folie van deuren los. Met bij betaling willen ze deuren vervangen.


Daar de andere deuren dit gebrek . Laat het folie van uw keukenkastjes los ? Vervang deze eenvoudig met onze configurator! Keuken is net uit de garantie , dus nieuwe deurt. Wij komen het regelmatig tegen dat keukenfolie los laat van de keukendeurtjes.


Alle beslissingen nemen we met de kennis die we op dat moment tot onze beschikking hebben, en dat heeft de keukenindustrie destijds ook zo gedaan. Daar waar de folie lost laat met een lijmpistool de lijm er onder doen,daarna met een lijmklem en een plankje dat vrij stevig is en niet doorbuigt het plankje er .

Een nieuwe keuken is dan nog geen optie, maar met een kapotte keuken wilt u ook niet blijven zitten. Help, de folie van mijn keuken laat los ! Veel keukenmerken hebben last van dit spontaan loslaten. De folielaag op de keukendeurtjes laat los en gaat bollen. Wat te doen bij keukenfolie dat los laat ? Er zijn verschillende oplossingen voor dit probleem. Onze keuken is net jaar ou maar heeft al enige tijd last van loslatend folie op enkele kastdeurtjes en ladepanelen.


Nu niet meer, want een van de bubbels is gescheurd (en dan ook meteen over een afstand van ruim cm). Van Veen Meubelspuiterij Als u het volgende herken kunt u contact opnemen met ons: heeft u een folie keuken en laat deze folie op enkele plekken los ? We hebben uiteraard de klacht gemeld bij de vestiging waar we de keuken hebben gekocht. Maar helaas, hebben we maar jaar garantie. Een veel voorkomend probleem bij oudere keukens is dat de FOLIE (kunststoflaag op deurtjes en lades) loslaat.


De garantie van deze keukens is meestal net verstreken of de leverancier bestaat niet meer. Het garantietermijn van de keuken is vervallen. Vaak laat de folie van uw keuken los net na de garantie die u van uw keukenleverancier heeft gekregen.


Het is dan wellicht een optie om de folie te laten verwijderen en de deurtjes over te spuiten. Kan zowel aan de randen als in het midden van de fronten gebeuren. Helaas zijn de laatste jaren veel keukenfabrikanten failliet verklaar zodat het lastig wordt om hier te klagen. In het 6e jaar hebben we al een deurtje vervangen voor het zelfde. Mocht dit heel snel gebeuren na aanschaf, valt dit uiteraard onder de garantie.


U kunt natuurlijk een nieuwe keuken laten plaatsen, . Dat is niet fraai, maar tot voor kort acceptabel. Garantie op de keuken hebben . Helaas laat al na net jaar de folie van onze keukenkast deuren los. In hun folder staat vermeld dat er jaar garantie is? We kunnen de keukenkast deuren laten .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea