Gewicht populieren multiplex

Iedere multiplex variant heeft zijn verschillende unieke eigenschappen. De opkomst van duurzaam bosbeheer en het belang van snel groeiende en hernieuwbare houtsoorten zorgt ervoor dat het populieren triplex weer volop in de. Europees populieren multiplex is het alternatief voor het traditionele hardwood multiplex.


De kwaliteit die Leeuwerik . Geschikt voor binnentoepassingen . Je kunt deze plaat zonder voorbereidingen eenvoudig bewerken.

Schilfineer voor de fabricage van triplex en multiplex , lucifers, vlechtwerk en voedingsverpakkingsmateriaal (kaasdoosjes, fruitkistjes enz.). Het lichtgewicht triplex kent een prachtige homogene opbouw. Gaps of overlaps zijn nauwelijks te vinden in de perfect afgewerkte randen. Ons populieren multiplex is een speciaal formaldehyde-arm multiplex opgebouwd uit veel dunne lagen.


Het heeft een constant laag gewicht waardoor het relatief snel te lasersnijden is. Onze kwaliteit heeft een zeer glad oppervlak. Het is verkrijgbaar met PEFC of FSC.


Watervast exterieur verlijmd WBP.

Kwaliteit B: Ongepropt en geschuurd. De gladde plaat is stabiel en licht van gewicht. Berken multiplex WBP, Print Berken triplex behoort tot het meest gebruikte niet- tropische loofhouttriplex.


Berken triplex heeft al bijna 1jaar bewezen een uitstekend bruikbare plaat te zijn door de gelijkmatige opbouw met fineren van mm dikte en de prachtige, witgele kleur van het hout. Multiplex -platen worden soms genoemd naar de dekfineren (buitenlagen), zodat het mogelijk is dat berken multiplex binnenlagen heeft in bijvoorbeeld populier , of een naaldhoutsoort zodat het goedkoper is. Waar het voor de toepassing belangrijk is wordt in de handel dan ook meestal gespecificeerd wat de binnenlagen . Voor zeer hoge eisen aan vochtbestendigheid en stabiliteit bij gering eigen gewicht.


Toepassingsgebieden: In vochtige zones en bij hoge statische eisen aan het plaatmateriaal bij tegelijkertijd robuust . Dan rest mijn vraag wat voor verbindingen maken jullie . Productsoort, Multiplex plaat. Dit blijkt ook uit de uiteenlopende toepassingsgebieden. Het soortelijk gewicht van multiplex is afhankelijk van het gebruikte hout, de gebruikte soort multiplex en de dikte. Dankzij de grote keuze in verschillende soorten kan multiplex voor verschillende toepassingen gebruikt worden. In onderstaand artikel zullen we in het kort ingaan op multiplex en meer . Multiplex bestaat uit verschillende lagen fineer hout die kruiselings op elkaar verlijmd worden.


Deze platen worden dan ook gekenmerkt door hun stevighei mooie zijkanten, en uitfreesbaarheid. Ideaal om hpl op te verlijmen.

Bij deze multiplex populier bestaan al de fineerlagen, waaruit de plaat is opgebouw uit populier hout. Verlijming op basis van UF lijm. BB: overwegend ongevoegd en geschuurd fineer,. Toepassing: – Uitermate geschikt als basisplaat bij het oplijmen van laminaten.


Dit snelgroeiende hout komt uit duurzaam beheerde bossen in Europa. Lichtgewicht toepassingen in divers binnenmeubilair . Bovenplaat mm WBP Okumé multiplex. Belasting bij stelvoeten ± 8kg per m². Horizontaal fixeer pal RVS stelbaar met inbus 6mm.


Vloerplaat: populieren multiplex. Massief 45mm dik populieren multiplex. De plaat is licht van gewicht en daardoor bijzonder geschikt voor de interieurbouw, caravanbouw en verpakkingsindustrie.


De oppervlakte is wit tot witgeel van kleur en heeft een decoratief uiterlijk. Populiere Multiplex is een plaat met homogene opbouw.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea