Bananenbrood met chocolade

Sofie is absoluut geen zoetekauw. Af en toe een klein blokje chocolade of een koekje vindt ze heerlijk maar echt niet elke dag. Daarentegen maak je haar wel heel blij met iets hartigs. Ontdek nu meer dan duizenden smakelijke njam!


Verwarm de oven voor op 1°C. Bekleed de cakevorm met bakpapier.

Zo kun je het brood later makkelijk uit de vorm halen. Pel de banaan en prak fijn. Breek de chocolade in stukjes. Zeef in een grote kom de bloem met de bakpoeder, kaneel en het zout. Meng de boter en suiker sec.


Gotta love bananenbrood. Waarom heb ik dit niet eerder bedacht? Dit chocolade bananabread is eigenlijk gewoon een simpele upgrade van mijn healthy bananabread dat ik al eerder met jullie deelde.


Een makkelijk recept voor bananenbrood met chocolade die je binnen minuten in de oven schuift.

Ideaal als snack tussendoor, ook voor kinderen. Een super lekkere versie van bananenbrood , heerlijk zacht en knapperig door de hazelnoten. Chocolade bananenbrood met stukken chocolade ! Het bananenbrood recept is op basis van Zelfrijzend Bakmeel.


De kokos geeft een zomers tintje aan dit recept. Dit recept voor bananenbrood is niet alleen heel lekker, maar ook suikervrij, glutenvrij en zonder boter! Er moest toch een manier zijn om koffie te combineren met mijn bananenbrood toch? En BAM, mijn nieuwe favoriet Het is super makkelijk te maken, dus op naar het recept!


Een plakje koffie bananenbrood met chocolade bij het ontbijt. Bananenbrood is een van mijn favoriete zoete baksels. Glutenvrij en zonder toegevoegde suikers. Simpel en lekker recept van De Gezonderie. Voeg het eitje toe en meng opnieuw.


Hak de chocolade in fijne stukjes. Pel en snij de twee bananen in stukjes. Voeg de chocolade , hazelnoten, walnoten en bananen toe aan het beslag. Voeg tenslotte nog een scheutje rum toe.


Vet een bakvorm in met boter en . Met dit recept bak je heel makkelijk het lekkerste bananenbrood ooit!

Smeuïg, zacht, rijk van smaak en gevuld met chocolade en pecannoten. Tijd voor een über-makkelijke en lekkere clean cheat. Lekker na die pittige training of als je jezelf wilt trakteren op iets . Het gaat nu om dit chai bananenbrood. Ik maak het brood extra lekker door wat pure chocolade en fijngehakte noten toe te voegen.


En het is ook is het luchtig, maar toch vullend. Wat mij betreft een schot in de roos! Dit chocolade bananenbrood recept bevat een handjevol gezonde ingrediënten, en is ook geschikt voor koks met twee linkerhanden!


Wat fijn dat dat samen kan! Je kunt hem ook als cake eten, in plakjes of. Deze versie is extra lekker doordat er ook pure chocolade en pecannoten in zitten. De basis van dit banana bread is van Nigella Lawson.


Zij gebruikt een combinatie van bakpoeder en baking soda, dat zorgt voor een hele. Gooi geen overrijpe bananen weg, je kunt ze perfect gebruiken voor dit heerlijke bananenbrood met chocolade. Er zijn nog veel meer variaties mogelijk.


En omdat ik laatst een pakketje kreeg met nóg meer bananen, heb ik er weer een nieuw recept voor bananenbrood mee gemaakt. Wellicht een tikje minder gezond dan eentje met noten en zaden, maar wel énorm lekker! Dit keer werd het een glutenvrij chocolade bananenbrood. Als jij wel graag noten en .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea