Interieur inspiratie industrieel

En dit keer is dat de industriële woonstijl. Wij kunnen er geen genoeg van krijgen ! Wat we zo fijn vinden aan een industrieel interieur , is de stijl erg veelzijdig is en goed te combineren met andere invloeden. Je hoeft dus echt niet in een oude fabriek te wonen om een industriële sfeer in huis te brengen.


Bij een industrieel interieur worden ruwe bouwmaterialen niet weggestopt maar maken ze deel uit van het interieur.

Inspiratie en ideeën vind je hier. We lijken geen genoeg te krijgen van de populaire industriële woontrend. Daarom geven wij je tips en inspiratie voor een stoer en stijlvol interieur ! Zoals reeds aangegeven, begint en eindigt de industriële inrichting bij jezelf. Je eigen smaak en ideeën zijn leiden hoewel je sowieso altijd extra inspiratie kunt gebruiken.


Hopelijk hebben deze voorbeelden van een prachtig industrieel interieur je wat extra ideeën gegeven voor je eigen inrichting. Hou je van een industrieel interieur in een woning? Dan ben je op Woonblog op de juiste plaats!

In onze artikelen zijn genoeg tips en ideeën te vinden om je woning industrieel in te richten. Tegenwoordig is het wonen van een fabriek niet nodig om de industriële sfeer in huis te brengen. Is industrieel wonen jouw favoriete woonstijl? Wij geven je 12x wat fijne inspiratie en tips om de perfecte sfeer in je industriële interieur aan te brengen.


Zou jij het liefst in een oud fabriekspand wonen en zie je graag constructiedetails in jouw huis? Kies dan voor een industrieel interieur met vintage elementen. Combineer een fabriekslamp met een modern meubelstuk of gebruik moderne meubels in een industriële ruimte.


Bron: interieurinspiratie. Bekijk de mooiste woon- en interieur projecten in de stijl industrieel. Industrieel - Interieur -4. De leukste ideeën en inspiratie voor je eigen droomhuis! De industriële interieurtrend is helemaal hot en wij zien dan ook steeds meer mensen die op zoek zijn naar tips en ideeën om zelf met een industrieel interieur aan de slag te gaan.


Speciaal voor die mensen, zijn wij deze blog gestart. Boordevol inspiratie , tips en DIYs om in jouw industriële interieur vorm te geven! Meubels en materialen die je op een bouwplaats of in een oude fabriek zou tegenkomen zijn dan ook de inspiratie voor wat we hierboven tot nu toe gezien hebben. Scharnieren, tandwielen .

Een industrieel interieur samenstellen? Welke kleuren, vormen, dessins en accenten passen daarbij? Handige tips voor een stoer interieur. Van groot (betonnen vloeren) tot klein (koperen hanglampen), industriële materialen zijn overal van harte welkom.


Je ziet het terug in winkels, . Een Vintage interieur gecombineerd met industrieel geven je interieur warmte en karakter. Eigenlijk is het een complete woonstijl geworden. Stoere, robuuste materialen zoals metaal en geborsteld hout doen het . Een vintage interieur met stoere meubels zie je steeds vaker. Kom inspiratie op doen en vind uit welke spullen bij jou passen. Steeds meer kantoren en woningen nemen deze stijl aan en wij snappen wel waarom.


De basis is redelijk neutraal en daarom gemakkelijk te combineren met bijvoorbeeld oude lockerkasten, vloerkleden, industriële lampen, leren banken en de mooiste. Hou jij van een stoer, gewaagd interieur ? En is het een van je dromen om in een oud industrieel gebouw te wonen? Dan is een industrieel interieur echt iets voor jou!


De inspiratie voor industriele interieurs komt uit de fabrieksarchitectuur van de 19e en 20e eeuw. Bij deze gebouwen had vaak praktisch nut .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea