Beton cire badkamer zelf doen

Indien je zelf een beetje overweg kan met een opzetspaan en een schuurbor kan je met beton cire een stoere betonlook geven aan wanden, meubels, aanrechtbladen en vloeren. Betoncire is makkelijk te verwerken en kan in dunne lagen van 2-3mm. Het is een waterdicht materiaal en dus ideaal . Echter zijn de ervaringen van het zelf aanbrengen van Beton Ciré in de badkamer heel wisselvallig.


Voordat je de badkamer gaat voorzien van Beton Ciré wil je naast ervaringen van anderen natuurlijk ook de prijs weten.

Beton Ciré is dus niet goedkoop en daarom kiezen veel mensen ervoor om het zelf te doen. Het aanbrengen van de Decochip gietvloer betonlook of betonlook coating voor de badkamer is prima zelf te doen. Bij Decochip leveren wij u de beste producten, rechtstreeks uit de fabriek, direct aan u. Sneller en goedkoper bestaat niet! In deze aflevering zie je hoe je een muur in betonlook kunt maken. Beton Cire aanrechtblad- beton cire keukenblad door Betonstucadoor.


Vrouwlief en ikzelf willen binnenkort de badkamer opknappen.

Het betonstuc in de badkamer van ons gastenverblijf wilden we graag laten doen door een vakman. We hadden al zoveel zelf gedaan. Michiel Verheggen van VERBAU bleek al tijdens de eerste telefonische kennismaking geen prototype stukadoor. Uitbesteden zal je boven 1euro per mkosten. Het is geen werk voor de stucadoor want het zal nooit 1 perfect zijn en moet het ook niet.


Wij waren op de workshop geweest en in principe kan je het zelf doen. Wij gaan het volgende week uitproberen. Als het Beton Ciré laag droog is (bij voorkeur de volgende dag), kunt u deze opschuren met een (excentrische of vlak)schuurmachine met korrel 150. Meer schuren geeft veel efflect, minder schuren geeft minder effect.


Bij veel leveranciers kun je een workshop volgen, waarbij je de fijne kneepjes van het vak leert en je daarna zelf aan de slag kunt. Voor deze workshops hoef je geen stucervaring te hebben. Betonlook Adviseur in Algemeen, Beton cire workshop, Betonlook vloer zelf doen.


Een betonlook vloer zelf doen is een nieuwe trend. Met toepassing van deze afwerk coating is het ook zeer goed mogelijk om woonbeton te gebruiken in natte ruimtes zoals bijvoorbeeld de betonlook badkamer. Zelf hebben wij het laten plaatsen over oude vloertegels, verschillende mdf meubels laten bekleden en onze keuken is er compleet in vervaardigd.

Wij zijn heel tevreden met het. Is dit iets dat een DHZ zou kunnen doen ? Als u geen tegelwerk wilt in uw nieuwe badkamer dan is betonlook op de muren een prima optie. Betonlook cire is een waterbestendig stuc product wat door middel van. Vergelijk onze mprijs is met die van andere stucadoors en u kunt zelf zien hoe voordelig de Stuc-Concurrent.


Betonstuc is een cementgebonden betonlook en daarmee directe familie van de Beton ciré -stucvarianten. Net als Sienna Sasso is betonstuc een uitstekende optie voor renovatie van een oude badkamer of keuken met kapotte tegels of lelijke kleur. Ik kan de prijs zo laag houden omdat ik het zelf produceer.


Wij hebben onze aannemer (en hij dus de stucadoor) gevraagd om Beton Ciré in onze badkamer en toilet. Nu zitten we (met onze maanden oude dochter!) al weken met dit vriesweer met een soort 'douchedixie ' in de voortuin, aangezien ze de hele badkamer opnieuw doen. Dit in plaats van tegels,.


Ben je op zoek naar een nieuw aanrechtblad en wil je zelf dat aanrechtblad maken? Dan heb je wellicht ons populaire artikel over “Aanrechtblad zelf maken” al gelezen. Daar is echter niet alles mee gezegd: als Beton Ciré zo handig in de badkamer kan worden toegepast, past het toch ook in de keuken ?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea