Goedkoop shoppen in duitsland net over de grens

Duitsland , met informatie over winkelcentra, supermarkten en leuke winkels. Meppen is een leuke stad vlakbij de Nederlandse grens. Emmen - als dichtstbijzijnde. Wij gaan soms naar Munster en daar is het prima shoppen.


In veel winkels kun je aan de. Heeft iemand misschien tips voor mij waar ik over de grens goedkoper boodschappen kan inslaan en leuk kan shoppen voor dames kleding?

Ontdek elegante winkels en trendy zaakjes, slenter door gezellig drukke voetgangersgebieden en passages, geniet van de stijlvol en leuk ingerichte etalages – wat dacht u van een uitstapje naar het geheim over de grens om eens gezellig te winkelen? Het enige Factory Outlet Center van Noordrijn-Westfalen ligt net over de grens bij Enschede. Het grote winkelcentrum werd vorig jaar feestelijk heropend. Maar liefst 1verschillende merken worden verkocht in verschillende winkels. Natuurlijk trekt ook dit Outlet-Center veel koopjesjagers: je krijgt er tenslotte korting tot . Spaanse wijn, worst en ham zijn goedkoper dan in Nederlan net als sommige conserven, zoals mejillones (mosselen) en escabeche (zure rode saus).


Goedkoop shoppen over de grens. Duitsland heeft de naam dat elektronica er goedkoper is, maar dat valt tegen.

Uiteindelijk ben je in Nederland ongeveer net zoveel kwijt, zegt hoogleraar Kitty Koelemeijer. Zij kunnen terecht bij onder meer DM, Rossmann en Müller. Net over de grens in Duitsland boodschappen doen, ik krijg er een vakantiegevoel van. Bizar goedkoop , deze waren en per stuk en daarmee vielen ze qua prijs niet uit de toon vergeleken met andere opties zoals lasagne en pasta. Weet iemand een (mooie) plek in Duitsland waar je goedkoop leuke kleding kan shoppen en ook andere dingen zoals electronicaketen enz, Niet alleen om te shoppen , ook om.


Wij wonen op loopafstand van de Duitse grens en doen bijna al onze boodschappen in DL. Winkelen in Duitsland geschreven door een foodblogger - Lekker eten met Marlon. Snappen doe ik het niet maar de Nederlandse kaassoorten zijn in Duitsland goedkoper dan in Nederland. Zal wel met de btw te maken. Ik woon sinds jaar in Duitsland net over de grens bij Winterswijk.


Wil je leuk winkelen in België of Duitsland ? Bekijk hier ons lijstje met de leukste winkelsteden en winkelcentra net over de grens. Ik ga binnenkort - zoals wij dat in de familie noemen - ruig shoppen in Duitsland. Ik ben vandaag overigens in Hoch Elten geweest ( net over de grens ). WC-eend wc blokjes zijn heel goed en goedkoop ). Je kunt hier – als je toch toevallig aan het verbouwen bent – niet alleen terecht voor goedkope keukens, maar ook voor Edeka, Lidl, Penny en de Aldi.


De lijst is best lang, maar bovenaan staan in ieder geval sterke drank, wijn, Duitse speciaalbieren en sigaretten.

Even populair zijn wasmiddel, vlees, haarverf en luiers. Wie wil blijven shoppen bij Famila moet een stukje verder rijden, naar Oldenburg. Dichterbij Nederlan in de grensplaats. Wie graag shopt, heeft in Vlaanderen keuze te over. Toch liggen er - niet ver van de Belgische grens - een aantal pareltjes waar jij en je creditcard zo snel mogelijk heen moeten.


Zo weet ook Anita Meertens, om de drie weken rijdt ze van Sint-Niklaas naar Sas van Gent, net over de Nederlandse grens. Kaas en wijn ga je het best in Frankrijk kopen, voor elektronica en cosmetica moet je in Duitsland zijn en zowat alle zuivelproducten zijn goedkoper in Nederland. Over de grens shoppen levert fikse besparing op.


Voeding is in Nederland tot een kwart goedkoper dan in België. Wie minder wil betalen voor meubels, kledij, huishoudtoestellen en alcohol moet in Duitsland zijn. En tabak is het goedkoopst in Luxemburg. Veel mensen gaan naar Duitsland omdat de sterke drank en het vlees er goedkoper zijn.


Ik ben vaste kland bij de Kaufland en Real net over de grens :D Heerlijk wat . Het kabinet staat onder druk om de accijnzen weer te verlagen. Morgen gaan we een weekje weg, heerlijk!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea