Vliegen buiten houden met water

Ik was pas geleden bij een afhaal waar boven alle deuren zakjes water hingen. De eigenaar antwoordde dat dit vliegen buiten houdt. Het klinkt als een mooie diervriendelijke oplossing, dus ik vraag me af: helpt dit echt?


En zoja: hoe komt het dan dat het werkt? Een bakje met water en wat hele kruidnagels, gegarandeerd geen vliegen meer in huis!

Staat bij mij beneden op de keuken tafel en het hele huis is vrij van vliegen. Als veel last heb van vliegen binnen in uw huis leg dan op de plaatsen waar u geen last wild hebben netels zij houden ze buiten. Vliegen lijken op sommige vlakken erg op mensen: ook zij worden afgestoten door de geur van knoflook. Om vliegen op afstand te houden maak je een afkooksel van knoflook: kook verse en sappige knoflook in water om de oplosbare onderdelen los te weken, zeef de bouillon en zet het resultaat in een . Laat maar eens een emmer water een poosje buiten staan Knipoog . Vanochtend reed ik, zoals elke morgen met de fiets op weg naar mijn werk, langs de visboer aan het begin van de Straatweg.


Aan de hoeken van zijn luifel hangen namelijk weer de met water.

Buiten van vliegen afkomen. De gemiddelde vrouwtjesvlieg leeft. Vliegen houden van hoog gras en hoopjes bladeren en gras. Zorg dus dat je je gras kort houdt en laat. Houd het water in vogelbadjes schoon en laat emmers of andere bakken en potten niet vollopen met regenwater.


Haal oude banden en ander afval . Dit goedje trekt vliegen aan. Leng twee lepels groene appelzeep aan met water en vliegen zullen meteen in zwijm vallen door het mengsel. Waar ik naar op zoek ben zijn tips (misschien uit grootmoeders tijd?) om de vliegen op een andere manier buiten de deur te houden. Moest er een goudvisje in rondzwemmen, kon men eventueel nog spreken over een jachttrofee, doch buiten wat water is het zakje leeg en hangt het daar in de wind wat . Heel vervelend is het dan ook als er meerdere keren per dag een luidruchtige vlieg zich naar binnen waant en het vervolgens onmogelijk lijkt om dezelfde weg weer naar buiten te nemen. Gelukkig is er een truc uit de oude doos bekend die echt werkt en wereldwijd wordt toegepast: een plastic zakje met water boven de . Ze doet muntjes in een zak met water en laat het de HELE zomer in haar tuin hangen.


Gelukkig hebben wij een creatief trucje gevonden om vliegen uit de tuin te houden. Om deze anti- vliegen zak te maken heb je nodig: een hersluitbaar plastic zakje, limoensap, een paar muntjes en wat zout. Bij onze buren staan paarden.

Zijn er middelen om de vliegen weg te houden ? Vul een bakje water met kruidnagel of steek wat kruidnagel in een appel, of misschien nog beter: in een citroen. Deze planten houden muggen op afstand. Een boterhamzakje gevuld met water wonderen kan doen. Wij leggen je in dit artikel uit hoe het werkt. We hebben een bizar handige tip voor je, waarmee je vliegen buiten de deur houdt.


Zorg Dat Vliegen Niet Binnen Kunnen Komen. Zorg dat je vliegen niet hoeft te verjagen, door ze simpelweg buiten de deur te houden. Uit ervaring weet ik dat een zak water (in een doorschijnende diepvrieszak) ophangen aan de ingang van een tent helpt om bijen en wespen buiten te houden. Doorzichtige plastic zakken gevuld met water zullen echt helpen om op natuurlijke wijze vliegen af te weren.


Plaats de zak buiten , in de buurt van ramen en deuren. Het is belangrijk om het huis van top tot teen schoon te maken en het vrij te houden van afvalresten die vliegen aantrekken. Plastiek zakjes gevuld met water helpen, alleen zal je het hele terras dan moeten volhangen ze schrikken van zichzelf als ze zich honderd keer groter zien in het waterzakje.


Vlierbomen houden ook de vliegen weg, in elke oude tuin stond dicht bij de achterdeur vroeger een vlier. Vooral de regendaas is niet vies van mensenbloed en bijt zelfs door een. Ook in Azië (Laos, Vietnam, Cambodja, Thailand)ben ik water zakjes tegen gekomen om de vliegen op afstand te houden en het werkt echt!

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea