Ikea actie 500 euro

Waarschuwing frauduleuze e-mails. IKEA is gestuit op frauduleuze e-mails van diverse aanbieders waarin de ontvanger door deelname aan een quiz kans maakt op een IKEA cadeaubon t. IKEA waarschuwt haar klanten dat deze e-mails NIET afkomstig zijn van IKEA , . IKEA Nederland merkt dat er regelmatig winacties in omloop zijn via social media en e-mail die niet afkomstig zijn van IKEA. Deze acties zijn nep en niet afkomstig van IKEA.

Hierbij worden bijvoorbeeld waardebonnen van Jumbo van € 10 € 2of € 5aangeboden. Heb je een e-mail ontvangen waarin staat dat je kans maakt op een IKEA - cadeaukaart ter waarde van 5euro ? Dit bericht komt helemaal niet van de meubelgigant. Om de lancering van de nieuwe IKEA -app te vieren zou het bedrijf iedere maand vijftig . Win uw € 5Ikea Cadeaupas Volg ons op: Beste,. Wij willen uw klantenervaring verbeteren in UW WOONPLAATS.


Daar voor hebben wij uw mening nodig.

Help ons door een korte enquête in te vullen. Als beloning kunt u een waardebon t. U bent gekwalificeerd om deel te nemen als uw . Er is een nepmail in omloop uit naam van IKEA , waarin staat dat je kans maakt op een cadeaukaart van 5euro. In werkelijkheid is de mail helemaal niet afkomstig van IKEA , maar van oplichters. Deze maand vier IKEA haar jarig bestaan! Daarom een speciale actie voor IKEA klanten.


Elke week, loten wij 1klanten uit . Cadeautips heeft een foto van Winacties gedeeld. WIN een IKEA cadeaupas t. REAGEER, wat ga jij kopen . Consument Op het internet doet momenteel een zogenaamde actie de ronde met “cadeaubons” van 5euro voor diverse winkelketens zoals Ikea of Kruidvat. IKEA België waarschuwt voor een valse actie die via Whatsapp verspreid wordt.


Gebruikers krijgen een link waarbij ze zogezegd een waardebon van 5euro kunnen winnen, maar eigenlijk gaat het om een oplichterstruc. Het gaat echter telkens .

Een e-mail die afkomstig lijkt van IKEA belooft waardebonnen. Maar ongemerkt abonneert u uzelf op dure sms-diensten. De teller met het aantal beschikbare Ikea -bonnen wordt zienderogen kleiner. Even de pagina in kwestie delen, Ikea bedanken voor al die gulheid en je bent 5euro meubels rijker.


De cadeaubon bestaat niet, maar de actiepagina wordt door onwetende . Haben Sie auch eine Mail zu einem Einkaufsgutschein in Höhe von 5Euro für IKEA bekommen, weil der schwedische Möbelhändler angeblich das Shoppingerlebnis verbessern möchte? Mit diesem Gewinnspiel werden Sie getäuscht. Tatsächlich geht es dem Anbieter nur um Ihre Daten. Onderstaande e-mail wordt momenteel rondgestuurd.


Volgens de e-mail krijg je zomaar een giftcard van maar liefst 5Euro van IKEA. Je zou er bijna blij van worden. Bijna, want eigenlijk weten we diep van binnen allemaal wel, dat als iets te mooi lijkt om waar te zijn, het dan ook te mooi IS om waar te zijn. Momenteel verspreidt er op het internet een zogenaamde actie met cadeaubonnen van 5€ voor Ikea. The new scheme is tricking WhatsApp users into turning over their personal information in exchange for a fake store coupon, according to the Gulf News Society.


On the messaging app, users are seeing a fraudulent message that claims IKEA is celebrating its 75th birthday by giving away $5vouchers. Albert Heijn, Kruidvat, Aldi, Delhaize en Colruyt. Website: Ikea -cadeaupas. Deel op Social Media: Word abonnee en win een VVV cadeaubon t. De nieuwste prijsvragen in je mailbox!


Vul je e-mailadres in en maak kans op mooie prijzen! De hype rond Black Friday is duidelijk ook big business voor oplichters. Die cadeaubonnen zijn echter compleet vals, dat bevestigt Ikea België ons ook in een reactie. Als je de link volgt kom je op een website terecht die er precies uitziet als iets van Ikea , dezelfde kleuren en lettertypes, inclusief het logo van Ikea.


Hier wordt de gebruiker gevraagd om aan een simpele enquête mee te doen waarmee men 1euro aan waardebonnen kan winnen.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea