Meubels laten verven amsterdam

U bent dan ook meer dan welkom met uw antieke meubels als particulier. Erkend vakbedrijf voor het spuiten van uw meubels , keuken, deuren, radiatoren enz. Altijd scherpe aanbiedingen. Eigen transport- en montageservice.


De specialisten op het gebied van meubel - en interieurspuiten.

Van ladefront tot complete interieurs. Enkele stuks maar ook seriewerk is ons niet vreemd. Wilt u uw meubels laten spuiten? Dat kan in onze meubelspuiterij.


Is uw interieur toe aan vernieuwing, maar is uw interieur nog in een goede staat? Kies er dan voor om uw interieur te laten spuiten in onze interieurspuiterij. In onze meubelspuiterij en interieurspuiterij is er .

Uw mooie oude stoel wordt weer als nieuw bekleed en die versleten vintage Gispen-fauteuil wordt voorzien van nieuwe stof. Ook uw dure bureaustoelen kunnen na een opknapbeurt . Geef meubels van TweedehandsLundia. Bij een meubelspuiterij kun je de meubels laten verven , zodat jij daadwerkelijk meubels een nieuw leven geeft in de door jou gewenste maat en kleur! Graag uw meubels laten schilderen? Heeft u nog een kast, tafel of ander meubel staan dat u graag wilt opknappen?


Weet u niet goed hoe u dit moet aanpakken? Amsterdam , Rotterdam en Den Haag. Ontbreekt het u aan tijd? Ik doe het graag voor u. Met behulp van decoratieve verftechnieken , speciale (krijt) verf en beits maak ik uw meubels weer als nieuw. Het verven van meubels is een intensieve klus maar is spuiten niet mooier?


Wij garanderen u een mooi resultaat voor een goede prijs. Wij bieden u de mogelijkheid om uw oude kast, complete keuken, meubels of deuren vakkundig te laten behandelen in een door u gewenste kleur. U zal versteld staan van de mogelijkheden die u heeft, door uw meubels opnieuw te laten spuiten.

Meubels laten whitewashen, opnieuw schilderen. Alles komt strak in de verf te staan, waardoor u als het ware de meubelzaak inloopt en u een stel nieuwe meubels uitzoekt. Het voordeel hiervan aan de andere kant is dat u de meubels kunt gebruiken waar u aan gewend . Nadat wij een meubel gestraald hebben gaan we aan de slag. Uw (antieke) meubel kunt u met een gerust hart bij ons achterlaten. Niet iets wat ikzelf kon herstellen met wat schuurpapier en een likje verf.


Wij hebben alle fabriekskleuren tot onze beschikking en zijn daarnaast multi- inzetbaar. Geef uw meubels een nieuwe uitstraling door ze te laten logen. Bij spuiterij Sprado in Ridderkerk worden uw meubels vakkundig van hun verf -, was- en laklaag ontdaan. U kunt met alle houtsoorten bij ons terecht. Na het logen kunnen de meubels door u, of door ons afgewerkt worden met een beschermlaag.


Via interieurbouwers spuiten wij onder meer voor gerenommeerde hotelketens, jachtbouwers en meubelontwerpers. Wij werken voor heel Nederland. Spuitwerk voor particulieren. Maar ook particuliere gebruikers weten ons steeds vaker te vinden. Als u uw keuken wilt laten overspuiten bijvoorbeeld.


De vakman kan uw meubelrenovatie zo uitvoeren dat het originele karakter van de meubels zo veel mogelijk bewaard blijft. Er zijn meubelmakers die. Nu wil ik van de stoel een krukje laten maken.


Ik wil een eiken houten tafel die al reeds gelakt is lakken in een zijdeglans kleur . Ook tonen wij u hoe uw object stap voor stap een compleet ander uiterlijk met een frisse kleur en glans kan krijgen. Mocht u na het zien van de website en bedrijfsvideo toch nog vragen hebben, zijn wij altijd . Autoschade Schadeherstel Auto spuiterij Spotrepair Auto over laten spuiten Uitdeuken. Laat uw meubels zandstralen voor landelijk uiterlijk! Hebt u een mooi meubelstuk wat u graag zou willen opknappen, maar ziet u ook zo op tegen het schuren?


Dan kunt u bij ons ervoor kiezen. De trend van dit moment is .

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea