Tijdschrift online

Meer dan favoriete tijdschriften onbeperkt lezen voor slechts € 1- per maand. Opzeggen kan eenvoudig op elk gewenst moment. Hier vind je een mooi overzicht van de bekendste Nederlandse tijdschriften , zowel print als digitaal.


Maak vrijblijvend een account aan en ga gelijk aan de slag. Is je tijdschrift klaar?

Dan kan je het eenvoudig online delen en . Mooie tijdschriften die je online kunt lezen en delen, die maak je eenvoudig èn gratis met Jilster. Als je tijdschrift klaar kun je deze als doorbladerbare versie online delen. Met het online programma kun je zelfstandig, of samen, je eigen online magazine maken.


Met een persoonlijke shortlink kun je je tijdschrift op je website . Bij MagZine kun je vele honderden tijdschriften kopen en lezen op je pc, tablet of telefoon. Check het aanbod in de gratis app of hier.

De inhoud raakt onder meer de beslechting van automatiseringsgeschillen, eigendomsrecht van software, gegevensbescherming , computercriminaliteit en chipsbescherming. Deze uitgave is ook te vinden in de Collectie Bedrijfsjuristen . Tijdschrift Praktijkwijzer Strafrecht biedt u zorgvuldig geselecteerde artikelen aan over actuele strafrechtelijke onderwerpen. De redactie en auteurs reiken u concrete inzichten en handvatten aan die u kunt toepassen in uw dagelijkse strafrechtpraktijk. Deze online versie wijst u snel naar de weg naar de gewenste informatie . Saar Magazine is het grootste online tijdschrift voor 50-plus vrouwen van Nederland en gaat over alle hilarische en dramatische kanten van ouder worden.


Het wordt gemaakt door een groep enthousiaste schrijvers. Marketing online is het platform voor de professional die zich bezighoudt met marketing en communicatie. Hier vind je het belangrijkste en meest actuele nieuws rondom reclame, media en marketing. Een online tijdschrift is hetzelfde als een online magazine.


Bij het maken van een digitaal product komt een stukje techniek kijken, dat wij graag voor je verzorgen. Laat je tijdschrift online drukken in een kleine- of grote oplage. Je tijdschrift laten printen is eenvoudig, goedkoop én snel! Het tijdschrift informeert over de nieuwste ontwikkelingen binnen de familiegeschiedenis. Op deze pagina vind je de laatste digitale nummers van Gen.


Want het overgrote deel van wat we doen op internet ontstaat vanuit een informatie- of communicatiebehoefte bij onze doelgroep.

Een goede (mobiele) website of app is erop gericht om die bezoeker zo snel mogelijk zijn taak te laten vervullen (pull). Wanneer de interesse groot genoeg is, wordt het tijdschrift in oktober gedrukt. SAAR is een online magazine voor frisse, jonge vrouwen die rond de vijftig zijn, maar nog midden . De online tijdschriftenportal van Boom juridisch bevat ruim 17. U kunt een abonnement nemen op één of meer tijdschriften, maar ook op de gehele portal. Stiekem best een beetje triest: Shoebaloo-sale loopt uit de han politie grijpt in.


Vorige week schreven we enthousiast over de aanstaande verbouwing van het P. Dertien tweedejaarsstudenten van de brede bachelor literatuur en samenleving volgden vier weken het vak Virtuele uitgeverij. Het resultaat staat sinds vorig week vrijdag online : Nieuwe Bladzijde op litsam- magazine. Hun doelgroep is een academisch.


Online advertenties kom je in allerlei vormen van digitale content tegen. Bijvoorbeeld op websites, in videogames, digitale tijdschriften en in apps. Het eerste nummer van het nieuwe Journal for the History of Environment and Society (JHES) is online verschenen bij uitgeverij Brepols in open access. Het Journal for the History of Environment and Society (JHES) is een nieuw historisch tijdschrift dat de banden onderzoekt tussen maatschappij en milieu.


Lidl lanceert katervrije Prosecco. Starten met een bullet journal? Vanaf nu neem je jouw kleine vriend overal me.

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Plintklem ikea