Verschil keukenstroop en appelstroop
Toch ook maar eens gekocht om het verschil te proeven. In keukenstroop zit naast de suiker ook. Zo is er huishoudstroop (met minstens suikerstroop) en keukenstroop (met tot suikerstroop) op de markt. Bron Overigens heb ik het liefste appelstroop.
Meer resultaten van forum. Wanneer iets precies van siroop naar stroop gaat, is lastig te bepalen.
Is er een verschil tussen stroop uit de pot en schenkstroop, en vooral als je het door een stoofvleesrecept gebruikt ? Het ijzergehalte van appelstroop en keukenstroop. Rinse appelstroop wordt gemaakt van een mengsel van suikerbietenstroop en appelstroop. Hoeveel ijzer er precies in appelstroop zit, weet je dan ook nooit. En de hoeveelheid in die bieten kan sterk verschillen per gebied waar ze vandaan komen, maar ook per jaar.
De ene keer zit er dus meer ijzer in een verpakking dan de andere . Zo wordt beweerd dat appelstroop van nature niet rijk is aan ijzer, maar dat het ijzergehalte is toe te bedelen door de blikken waarin de stroop wordt verpakt. Zeeuwsche Boerin keukenstroop is bereid volgens Oudhollands recept op basis van suikerstroop en glucosestroop en is hierdoor zacht van smaak. Sandrina schreef: Misschien een googelen op appelstroop ?
Lijkt me niet dat je uit suikerbieten appelstroop krijgt. Eerder keukenstroop , suikerstroop, schenkstroop, pannenkoekenstroop, etc. Welke- appelstroop -gezond-8. AH Rinse Appelstroop : Suikerbietsapconcentraat, appelsapconcentraat, citroensapconcentraat, geleermiddel (pectine).
Ik zie meteen dat deze gram suiker per 1gram heeft, minste van allemaal. Al zijn de verschillen maar heel klein hoor. Verder is ook alles uit . En de uitslag zal jullie niet verbazen, er is geen verschil. Friesche stroop = Zeeuwse stroop.
Over boer(inn)enbedrog gesproken, hahaha! Dat vond ik als kind een intrigerend woor zeker als je bedenkt dat de betekenis zuur, . Zo heb ik ontbijtkoek en appelstroop als broodbeleg herontdekt. Doordat de melasse van riet anders is dan die van biet, is er verschil tussen bruine suiker uit suikerriet of biet. In principe kan je ook appelstroop , perenstroop of dadelstroop gebruiken. Er is geen verschil in voedingswaarde tussen al deze suikers.
Onderstaand de suikers die we in onze voeding tegenkomen. Daarnaast zijn er de vruchtenstropen, gemaakt van appels en peren. Ja het verschil is qua gezondheid is ook minimaal mijn inziens.
Glucose-fructose is ook niet zo goed voor je, ook niet voor je lever…dus ja daar heeft je natuurarts gelijk in.
Alleen heeft agave eigenlijk gewoon geen goede eigenschappen (in mijn optiek, behalve dat het een zoete smaak geeft) en goede . Voor melasse kun je natuurlijk ook iets als een suikerriet oplossing nemen, ik nam een paar flinke scheuten keukenstroop. Is volgens mij ook wel goed. Is toch een redelijk verschil.
Reacties
Een reactie posten