Whirlpool koelkast deur omdraaien

Deze functie kan gebruikt worden om energie te besparen. Volg de instructies in de Beknopte handleiding om de functie in of uit te schakelen. Twee seconden na activering van het Smart Display gaat het display uit.


Om de temperatuur aan te passen of andere functies te gebruiken . Als dit niet kan, welke onderdelen.

In deze how to video laat een ETNA monteur zien hoe je eenvoudig de draairichting van een. Tutorial scharnierwisseling bij een deur op deur model van Liebherr koelkasten. Download hier gratis uw Whirlpool Koelkast handleiding.


Of stel een vraag aan een andere bezitter van uw product als u problemen. Zelfde euvel, maar ik ben er nu achter dat het het knopje is dat het lampje in of uitschakelt (en het alarm inschakelt als de deur te lang open blijft staan). Niet alle keukens zijn gelijk.


Om het de gebruiker zo gemakkelijk mogelijk te maken hebben koelkastfabrikanten vaak een mogelijkheid ingebouwd om de draairichting van de deur van je koelkast om te draaien.

Door het eenvoudig vervangen van een scharnierpin open je je koelkast van de andere zijde. B) aan de onderkant van de. Verwijder de twee kruiskopschroeven aan de tegenoverliggende kant van de deur. Monteer de deurstop op de tegenoverliggende kant . Bestel direct jouw Deur Whirlpool Koelkast onderdelen en accessoires. Alle Whirlpool Koelkast onderdelen en mits op voorraa morgen in huis.


Geen uitstekende handgreep is een voordeel bij losse plaatsing. Temperatuur is zeer constant. Staat standaard ingesteld op -25. De gebruiksaanwijzing wordt met uw product meegeleverd.


U kun hier ook de digitale gebruiksaanwijzing downloaden. Om uw gebruiksaanwijzing op te zoeken, voert u het typenummer van uw apparaat in. Dit staat vermeld op de servicesticker aan de binnenkant van uw Whirlpool apparaat e. Dankzij de FANTASTISCHE SERVICE van Keukenloods. Whirlpool ) heb ik binnen een paar dagen een glazen plateau toegezonden gekregen.


In bezit: een paar weken.

Ik heb op de Liebherr website gekeken en hier is het, aan de handleidingen te zien, zeer eenvoudig te doen (scharnier boven eruit schroeven en dan deur uithalen). Het apparaat werkt prima. Echter, bij mijn model is deze scharnier er . Voor diepvriesproducten heb je achter de onderste deur liter vriesruimte beschikbaar. Ontdooien is met de Whirlpool koelkast dus zelden nodig.


Doordat je de draairichting van de deuren kunt omdraaien kun je de koel- vriescombi perfect aanpassen aan de indeling van jouw keuken. Doordat ledverlichting minder warm wordt hoeft je koelkast na het sluiten van de deur minder moeite te doen om weer op temperatuur te komen. Kortouitstekende koelkast , maar even oppassen mocht je de deur willen omdraaien.


Vond je dit een nuttige . Tijdens een avond tv kijken heb je geen last van een zoemende koelkast. Haal je graag boodschappen voor een week in huis?

Reacties

Populaire posts van deze blog

Hetal carrousel demonteren

Siematic keuken lade eruit halen

Lade verwijderen keuken